Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja mialem 2:0. Meczu nie ogladalem ale dziwne w 1 secie ani raz nie utrzymal podania. Natomiast w drugim i trzecim nawet bp nie bronil. Po jednym pkt oddawal przy podaniu. Dlatego jak ktos ogladal to niech sie wypowie jak to wygladalo.
No i Fritz zgodnie z planem . Tak wlasnie myslalem , ze i Struff i Fritz powinni ogarnac , a takie mile kursy na nich byly az sie dziwilem . Co prawda Fritz jeszcze nie skonczyl ale raczej to bedzie formalnosc .
Ja mialem 2:0. Meczu nie ogladalem ale dziwne w 1 secie ani raz nie utrzymal podania. Natomiast w drugim i trzecim nawet bp nie bronil. Po jednym pkt oddawal przy podaniu. Dlatego jak ktos ogladal to niech sie wypowie jak to wygladalo.
Po "dziwnie" przegranym 1 secie Muniar wcale nie był zestresowany, a wręcz przeciwnie. Daleki jestem od teorii spiskowych ale coś na rzeczy było. Dlatego warto oglądać.
Co w tym pięknego? Rozwiń swoją myśl. Jeśli faktycznie posprzedawal to jest leszcz. Z drugiej jednak strony nie wiesz czy będąc na jego miejscu nie zrobiłbys podobnie....wielu się zarzekalo A życie zweryfikowalo
Oni po prostu nie za bardzo odnajdują się pod wodzą nowego trenera, który do tej pory szału w swojej karierze nie zrobił ( reprezentację młodzieży i "dorosły" Haugesund bodajże). Do tego ichni Afronorweg, czyli Murzyn po prostu, (ale "europejska" poprawność polityczna zaraz zawyrokuje, że to rasizm i nie ma już na świecie Murzynow dlatego ten Afrowiking )z ataku był kontuzjowany. Dziś wszedł na kilkanaście minut. I przepis na katastrofę gotowy. Podobnie w Irlandii cieniuje teraz Cork. dziś ledwo 0-0 ze Sligo. Młody skład i musi po prostu swoje frycowe zapłacić. Tak, że nie ma co po tzw. "marce" jechać kiedy się nie jest non stop na bieżąco... Pzdr!