>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość

Struff widze zgodnie z planem , a kurs jak pisalem nawet przyjemny bo 1,51 bylo . Ciekawe co z tym Fritzem .

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 14:37 przez marek611
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 13:41 przez marek611
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 13:08 przez adik1992

Oglada ktos Munara? Zapomnial jak sie trzyma rakiete czy o co chodzi? 

Ogarnie, pobrałem go @2,2

Munar pięknie podbił kurs ????

Ja mialem 2:0. Meczu nie ogladalem ale dziwne w 1 secie ani raz nie utrzymal podania. Natomiast w drugim i trzecim nawet bp nie bronil. Po jednym pkt oddawal przy podaniu. Dlatego jak ktos ogladal to niech sie wypowie jak to wygladalo.

K 0

kropson1988

Gość

No i Fritz zgodnie z planem . Tak wlasnie myslalem , ze i Struff i Fritz powinni ogarnac , a takie mile kursy na nich byly az sie dziwilem . Co prawda Fritz jeszcze nie skonczyl ale raczej to bedzie formalnosc . 

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 14:42 przez adik1992
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 14:37 przez marek611
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 13:41 przez marek611
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 13:08 przez adik1992

Oglada ktos Munara? Zapomnial jak sie trzyma rakiete czy o co chodzi? 

Ogarnie, pobrałem go @2,2

Munar pięknie podbił kurs ????

Ja mialem 2:0. Meczu nie ogladalem ale dziwne w 1 secie ani raz nie utrzymal podania. Natomiast w drugim i trzecim nawet bp nie bronil. Po jednym pkt oddawal przy podaniu. Dlatego jak ktos ogladal to niech sie wypowie jak to wygladalo.

Po "dziwnie" przegranym 1 secie Muniar wcale nie był zestresowany, a wręcz przeciwnie. Daleki jestem od teorii spiskowych ale coś na rzeczy było. Dlatego warto oglądać.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 15:31 przez wsc

Slyszycie co się niesie po Reymonta? Misiek! co?  Misiek c#el ale ale, coś pieknego

Co w tym pięknego? Rozwiń swoją myśl. Jeśli faktycznie posprzedawal to jest leszcz.  Z drugiej jednak strony nie wiesz czy będąc na jego miejscu nie zrobiłbys podobnie....wielu się zarzekalo A życie zweryfikowalo

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik

Krajinovic piękny handel z Seppim to jest mistrzostwo świata po prostu:)

Larsson z Gasparyan też niczego sobie w pierwszym secie na zlecenie tureckiej mafii pograly????????

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik

Nie wiem o co chodzi z tym Rosenborgiem, ale oni nawet bramy nie umieją strzelić. Czuję ze wymęczą 1-0. Zostało 20 minut z hakiem

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 22 kwietnia 2019 19:26 przez zderzok

Nie wiem o co chodzi z tym Rosenborgiem, ale oni nawet bramy nie umieją strzelić. Czuję ze wymęczą 1-0. Zostało 20 minut z hakiem

Oni po prostu nie za bardzo odnajdują się pod wodzą nowego trenera, który do tej pory szału w swojej karierze nie zrobił ( reprezentację młodzieży i "dorosły" Haugesund bodajże).  Do tego ichni Afronorweg, czyli Murzyn po prostu, (ale "europejska" poprawność polityczna zaraz zawyrokuje, że to rasizm i nie ma już na świecie Murzynow dlatego ten Afrowiking :))z ataku był kontuzjowany. Dziś wszedł na kilkanaście minut. I przepis na katastrofę gotowy. Podobnie w Irlandii cieniuje teraz Cork. dziś ledwo 0-0 ze Sligo. Młody skład i musi po prostu swoje frycowe zapłacić. Tak, że nie ma co po tzw. "marce" jechać kiedy się nie jest non stop na bieżąco... Pzdr!

Otrzymane punkty reputacji: +3
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik

Dzięki.  O Cork wiedziałem

Natomiast Rosenborg sprawdzałem na transfermarkt sobie tylko i wyłącznie jakie zmiany poczynili.  Dzięki za oświecenie mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +30
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom