>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 09:16 przez quick.

Dzisiaj Stachowski powinien gładko rozwalić Brandsa. Reszta w temacie, nie ma analiz, bo nie ma tematów na razie.

Prosto i przyjemnie. Brands.w tej chwili to konkretne dno, więc to musiało się tak skończyć. 

Na.resztę czekamy.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 11:58 przez cosmograf

Ja dzisiaj gram takie AKO:

1.Miedwiediew - Lajovic // Miedwiediew win

2.Lechia - Piast // powyżej 2.5

3.Legia - Cracovia // powyżej 2.5

4.Bologna - Sampdoria // powyżej 2.5

5.Furth - Union Berlin // powyżej 2.5

Stawka: 100 zł // do wyciągnięcia: 1950 zł

CO O TYM MYŚLICIE?

Nie wejdzie

K 0

kropson1988

Gość

Medviedev jakis uraz mozgu czy o co chodzi ? Z 5*:1 na po 5 i znajac zycie jeszcze pewnie przewali seta ...

supermario 319,5K

supermario

Użytkownik
cytat z dnia 20 Apr 2019, 2:32 p.m. przez kropson1988

Miedwiedev jakis uraz mozgu czy o co chodzi ? Z 5*:1 na po 5 i znajac zycie jeszcze pewnie przewali seta ...

Ogląda ktoś, odnowiła mu się kontuzja z wczoraj ? Brał jakiegoś medicala ? Chę go złapać po fajnym kursie więc pytam szanowne grono ???

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 14:34 przez supermario

Miedwiedev jakis uraz mozgu czy o co chodzi ? Z 5*:1 na po 5 i znajac zycie jeszcze pewnie przewali seta ...

Ogląda ktoś, odnowiła mu się kontuzja z wczoraj ? Brał jakiegoś medicala ? Chę go złapać po fajnym kursie więc pytam szanowne grono ???

No wlasnie nie . Normalnie cisnal Lajovica az milo , bylo przeciez az 5:1 i nagle taki zjazd do bazy , ze to sie w pale nie miesci .

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 14:34 przez supermario

Nie widać problemów zdrowotnych

K 0

kropson1988

Gość

Ja wiem , że jeszcze drugi set jest i nie ma co zbyt pochopnie przesądzac ale miec pogranego Miedviedewa i przezyc cos takiego po pierwszym secie ,gdzie tu nie bylo prawa by przegrac tego seta i powinno byc 1:0 dla ruska , to az sie cos gotuje w czlowieku  . No nic zobaczymy czy uspokoi czajnik w drugim secie i odwroci losy .

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik

Ja myślę że Medvedev wie że by dostał lanie od Nadała w finale więc woli po dobrym kursie opylic półfinał z Lajovicem????????????????to moja prywatna opinia każdy może mieć swoją 

K 0

kropson1988

Gość

To co wyczynia rusek wola o pomste do nieba . Niestety ale teraz nawet juz sie nie łudze . Dawno nie widzialem tak odwroconego losu spotkania .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom