>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik

Goffin shandluje 2 sety mając dwukrottnie przewage praktycznie 2 brejkow:D do tego z grubasem Jazirirm którego pcha cczarodziejska siła:) Goffin oficjalny mistrz swiata w handlu na LIve:)

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 18:05 przez mrbrightside

Goffin shandluje 2 sety mając dwukrottnie przewage praktycznie 2 brejkow:D do tego z grubasem Jazirirm którego pcha cczarodziejska siła:) Goffin oficjalny mistrz swiata w handlu na LIve:)

Brajdzik . lisek walczy :)

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 18:13 przez airkordan23

Jak zablokować danego użytkownika? 

Wchodzisz na ustawienia swojego konta (prawy gorny rog), dalej na srodku strony masz zakladke: Prywatność i bezpieczeństwo. A zaraz pod tym: Ignorowani użytkownicy

PS. Nie widzialem ze kolega ferdzio1 odpisal juz.

Jak cos pytaj na PW

Działa elegancko

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik

Dziecinada z tymi ignorami;) dla mnie nie powinno być w ogóle takiej opcji i możliwości na forum 

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 18:18 przez zderzok
cytat z dnia 3 maja 2019 18:05 przez mrbrightside

Brajdzik . lisek walczy :)

no to by była przesada jakby to przegrał :) nie mogli sobie pozwolic na cos takiego . wystarczyło ze podpuscili odpowiednią ilosc osob:) ja jestem ciekawy czy Fokina cos ugra z Gaelem i czy francuzowi bedzie sie wogóle chciało grac

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom