>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 13:31 przez zderzok
cytat z dnia 3 maja 2019 12:39 przez kropson1988
cytat z dnia 3 maja 2019 10:55 przez mrbrightside

Mager z Berrer fajny waleczek klasyczny leci. Mager bierze drugi set i pewnie mecz

Wałkarz niestety informator Cię zawiódł . Ciekawe , kto nastepny bedzie tankowal ???? ?

codziennie jest kilka tanków :) brajdsajd ma info z pierwszej reki

a Monsieur Sir Zderzok juz odrobił wczorajsze Sto pisiąt zotyh w plecy że sie tak aktywnie udziela?:)

K 0

kropson1988

Gość

Fucsovics M. no to ladnie pojechal gosc . Mial 5*:4 w drugim , serwuje na mecz i oczywiscie lamie sie , a teraz drugi raz przelamany i prawdopodbnie Marco wezmie seta . Ehh miec pogranego Fucsovicsa i ogladac takie cos to poprostu gotuje sie cos w srodku . No i przez taka akcje pewnie wpierdzieli mecz , Juz sie nie łudzę ...

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 14:09 przez mrbrightside
cytat z dnia 3 maja 2019 13:31 przez zderzok
cytat z dnia 3 maja 2019 12:39 przez kropson1988
cytat z dnia 3 maja 2019 10:55 przez mrbrightside

Mager z Berrer fajny waleczek klasyczny leci. Mager bierze drugi set i pewnie mecz

Wałkarz niestety informator Cię zawiódł . Ciekawe , kto nastepny bedzie tankowal ???? ?

codziennie jest kilka tanków :) brajdsajd ma info z pierwszej reki

a Monsieur Sir Zderzok juz odrobił wczorajsze Sto pisiąt zotyh w plecy że sie tak aktywnie udziela?:)

juz dawno :)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 3 maja 2019 10:51 przez tomcioomen666

CECCHINATO M. - FUCSOVICS M. 2 2.50

Jak coś to się nieznam można grac na odwrót jak tu pisali co niektórzy ,więc proszę grac na odwrót ja gram na przegranie i zakańczam wszystko od dzisiaj ,Kończe bo nie ma sensu ,zresztą jest wiele lepszych Użytkownikow odemnie co podają typy 

Moje są beznadziejne i dlatego kończ już 

Bo Nic nie wchodzi ,zaraz bedzie wyzerowane i spokój 

Życze Powodzenia i Miłego weekendu i ogrywania Buków

Pozdrawiam i trzymajcie sie wszyscy 

Dziękuje Wszystkim za Pomoc i Przyznane pk 

Powodzenia Wszystkim !!!!

Dziękuje Bardzo!!!!

⛔ BARDZO Pięknie jak się nie wygrywa 2-0 to się w pierdziel dostaje i super 

Dziękuje 

K 0

kropson1988

Gość

Przepraszam za slowa i oczywiscie , ze jestem zly za nie udany typ ale Fucsovics  to jest kolejny kurcze frajer . Jak tak mozna pocisnac w pierwszym 6:1 , w drugim juz na dzien dobry mial 40:15 zeby przelamac , nie zrobil tego ok ale potem zlamal i serwowal na mecz 5*:4 i oddaje gema gdzie nastepnie znow ma okazje na zlamanie i ma dogodna sytuacje do tego , a koniec koncow przegrywa seta i tym samym jak napisalem zapewne i mecz i tak sie stalo . Ehh tennis to naprawde syf , syf straszliwy . 

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
cytat z dnia 3 maja 2019 15:26 przez kropson1988

Przepraszam za slowa i oczywiscie , ze jestem zly za nie udany typ ale Fucsovics  to jest kolejny kurcze frajer . Jak tak mozna pocisnac w pierwszym 6:1 , w drugim juz na dzien dobry mial 40:15 zeby przelamac , nie zrobil tego ok ale potem zlamal i serwowal na mecz 5*:4 i oddaje gema gdzie nastepnie znow ma okazje na zlamanie i ma dogodna sytuacje do tego , a koniec koncow przegrywa seta i tym samym jak napisalem zapewne i mecz i tak sie stalo . Ehh tennis to naprawde syf , syf straszliwy . 

To nie syf kolego, to po prostu tenis.

Ja odkąd sam zacząłem grać, to zrozumiałem jak to funkcjonuje i przestałem się wkurzać na odłamane wygrane itd.

Żeby nie było, sam miałem pograne Fucsovics+Konta w dublu, i jak nie ogarnął w drugim secie na 2:0 przy tylu breakach, to już czułem, że tego nie ogarnie, tylko czemu nie wziąłem cashoutu, jak oddawali stawkę + 9% zysku ;)?

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik

Idąc dalej, to już drugi mecz Cecchinato, który ogarnął jak miał meczowe na głowie a kurs na niego był w okolicach 20... (pierwszy to z Wawrinką, bodajże Monte Carlo, gdzie w pierwszym secie dostał do zera a w drugim Stan serwował na mecz).

Wałków się tu nie doszukuje, bo to nie mój świat, ale wnioski można wyciągnąć z takich sytuacji i tym podobnych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom