>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 13:16 przez cosmograf

Mi na razie 2 typy z ryzykownego AKO siedzą: Coric-Krajinovic w 1 secie over 9.5 i Strycova-Rybakina 3 sety

Zostały mi jeszcze win Guido Pella i w piłce nożnej Orleans-Troyes powyżej 2.5 bramek

Myślicie, że są szanse? ????

Pela ciezko ,ale kto wie może wygrać ja to zostawiam nie tykam tego choć jestem za Pellą ,ale co bedzie się okaże 

Uciekam bo mi Osaka w końcu przeleci czas i nie puszczę a ciepło jest to się przejde troszke na słoneczku bo w domu to mnie głupie myśli nachodzą 

Można zagrać jeszcze skupskie w deblu ja mma ich pograne rano puściłem a Osake jakoś nie widziałem ,poprostu zapomniałem o niej a teraz  wnecie dałem kupon i ide puścić numerki kuponu daje i musi mi dać ten mecz 

Rano nie patrzyłem w ofercie na stronie tylko w ziemniaku 

Pozdrawiam i obys wygrał 

Zaryzykuje pele za mniejsza stawke

Dziekuję

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 13:16 przez cosmograf

Mi na razie 2 typy z ryzykownego AKO siedzą: Coric-Krajinovic w 1 secie over 9.5 i Strycova-Rybakina 3 sety

Zostały mi jeszcze win Guido Pella i w piłce nożnej Orleans-Troyes powyżej 2.5 bramek

Myślicie, że są szanse? ????

Jesli chodzi o G. Pella to sam chyba bede ryzykowal na niego bo jest gosc w gazie , a Thiem moim zdaniem nie zachwyca . A co do pilki noznej nie mam pojecia ;p .

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis

Oj Petra, nie dość, że źle weszła w mecz, to teraz straciła serwis i już handi zatopi. Spoko dała zarobić na live, ale liczyłem, że pójdzie w trzecim już do końca.

Lepsza zdecydowanie, wynik też dobry, taki jak powinien być, nie patrząc na ten początek 0:4. No nic,pechowo.

U 0

Gość
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 11:29 przez tomcioomen666

SKUPSKI K./SKUPSKI N. - BEGEMANN A./GULBIS E. 1  1.60

MARACH O./PAVIC M. - KLAASEN R./SALISBURY J. 1  1.70

ako-2.72

HERBERT P.-H. - BALAZS A. 1  1.60

GOMBOS N. - BRKIC T. 1  1.50

ako-2.40

Debel ako ⛔

2 kupon ako ✅

Marach pawic prowaDZĄ  w tb 6-3 i wtapiają seta coś ni samowitego a potem to już bez walki w 2 secie w tb 

Ważne ż eako weszło 2.40 jest pięknie

Można pograć kerber i azerenke  zwiększymi kursami ,ja pograłem wziemniaku 

U 0

Gość

Osaka wygrać to i kasa będzie jeszcze dzisiaj odbiorę na weekendzik

Kerber do gry kurs ponad 2 jak najbardziej moim zdaniem Azerenka też kurs dobry 

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik

Bułgaria 

Septemvri Sofia - Dunav Rose, 1 over 1.5 goli, @2.20, 1:1 w 68 minucie

Edit

⛔

1:1 miało być najwidoczniej dobry wynik dla obu. Do pustej z kilku metrów nie potrafią wpakować to o czym mowa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom