>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Dokladka lekka Kussamo 3 set @3,81
Pierwszy set przegraly z 22:20 tracac 5 pkt z rzedu. W drugim klasycznie oddanie latwo. Teraz 10 minut przerwy i licze ze powalcza.
⛔ z 3:9 odrobily na 9:10 po czym za chwile 10:18 i po zawodach.
O3,5 seta tez ⛔
Jednak po 1 secie siadly mentalnie.

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
No i forze wyrównuje na tranie 15:15. Mam nadzieję, że Polacy mimo wszystko tą mapę wygrają a potem podwójna stawka na forZe podczas dust2

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
i co teraz? pytam normalnie bez ataku? nowy budżet?
Krisu teraz twoja kolej a nie czekasz jak sęp (jak zawsze zresztą). Jak zauważyłeś (a może i nie) oferta marna więc i nie ma w czym wybierać. Umowy z Tobą nie podpisywałem... Nara

edit
Żeby nie robić gównoburzy - zamieszania w dziale robię edit tu, czekam na Twoje typy z &quot;niecierpliwością&quot;... A i kiedyś pisałem Ci wyraźnie &quot;bez odbioru&quot;. Tak więc? Bez odbioru. &quot;Koś buka&quot; ile się da. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Krisu teraz twoja kolej a nie czekasz jak sęp (jak zawsze zresztą). Jak zauważyłeś (a może i nie) oferta marna więc i nie ma w czym wybierać. Umowy z Tobą nie podpisywałem... Nara
Dziś akurat nie grałem Twoich. Jedyne co zagrałem to wczoraj bo mi się wydawało że będzie dobrze. Mówię o tych za dnia typach. Ja czekam jak sęp? Chyba mnie pomyliłeś z kimś innym. Ja czekam na ligi czyli jutro I wrzucam w temat. Typów na live nawet jak gram to podaje mało bo nie mam teraz na to ochoty. Normalnie zapytałem A tu widzę dziwna odpowiedź....

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Stelmet jest taki słaby, czy coś kombinują -30 u siebie?
BC Kalev to są raczej europejscy średniacy nie rozumiem skąd taki pogrom ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
OLIMPIA MILANO - FENERBAHCE 2 2.50
OLIMPIA MILANO - FENERBAHCE +10,5 2 1.50

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom