>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
No i byl duzo lepszy przez caly pierwszy i drugi set , doszlo do tb i w pape heh , a zaczelo sie od fartownego przejscia pilki po siatce po uderzeniu Milosa i jest 1:1 ⛔.
Ja uwazam , ze naprawde Thiem jest lepszy i powinno byc 2:0 no ale coz ale Thiem mecz @2,15 Betsafe.
Brawo Domsi ale szkoda tego drugiego seta bo naprawde byla okazja by zakonczyc to w dwoch ✅ . A w finale chyba Fedex wezmie to na luzie bo zmeczenie pewnie da sie we znaki Dominikowi . Takze mysle , ze Fedex 2:0 i Kerber 2:0 .

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
dzieki tomcioomen666 za przypomnienie o skokach bo Niemcury wyzej niż Norwegia i Słowenia wyzej niż Norwegia to pieniądze za darmo. Tak to bym ominał, skoki od święta oglądam, jakoś mnie to nie jara
Niema za co Austria wyżej niż Norwegia też kasa by była a tak Niemcy dali zarobić ,Słowenia wins był koło 10 tez pięknie mi weszły Niemcy
Stoch odpalił 2 skoki cieniutkie najgorszy z Polaków co zrobić ,Wolny ładnie skacze ,Żyła też po wcześniejszych wpadkach a Stoch to całkowicie zawoodzi ,ostatnio tez w drużynowym zawalił
Pozdrawiam i oby Nhl weszło w nocy ,to będę szczęśliwy

U 0

Gość
Na nockę jest pewniaczek debelek ale kurs 1.30 to chyba trzeba zagrać za 10 tyś żeby było coś do wygrania
Na pewno Ferdek będzie mały kurs jutro w finale .dzisiaj się nie męczył odpoczywał
Ja mogę polecić debla Skupskie przed północą grają na 2-0 jest 1.60 ale z tymi 2-0 to różnie bywa ,już nie raz faworyci przegrywali mecz a co dopiero o 2-0
Miłego wieczorku wszystkim ja znikam spać ,bo marnie się czuje ,jeszcze nie doszyłem do siebie
Pozdrawiam gorąco wszystkich !!!! :bow:????

U 0

Gość
Porto ogarnie jak widzicie bo over nie ma co liczyć pewnie ,oby wygrali to będzie pięknie ,bo coś nie oglądam i nie wiem czy już żegnać się z kasą bo over to nie wchodzi w grę tylko wygrana

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Niema za co Austria wyżej niż Norwegia też kasa by była a tak Niemcy dali zarobić ,Słowenia wins był koło 10 tez pięknie mi weszły Niemcy
Stoch odpalił 2 skoki cieniutkie najgorszy z Polaków co zrobić ,Wolny ładnie skacze ,Żyła też po wcześniejszych wpadkach a Stoch to całkowicie zawoodzi ,ostatnio tez w drużynowym zawalił
Pozdrawiam i oby Nhl weszło w nocy ,to będę szczęśliwy
Co grasz z nhl to też program moze

U 0

Gość
Toronto tylko widzi mi się over 4,5 i 5,5 i własne 2,5 i 3,5 po kursie 1.80
Tampa ciężki meczyk może tam być mało goli ,2 wyrównane drużyny
ostatnio tampa po 2 tercjach 1-3 ,4 tercja 4-1 i wygrana 5-4 jak coś to bym spróbował 2,5 własne tampa 1,5 powinno śmiało wejść
Edmonton 4-1 z whl nie zawodzą mnie 1 tercja 0-1 a teraz już wygrywają
Jutro ci napisze jak coś skleję jakieś mecze z hokeja
Francuska nie zawiodła ,Angielska też te co miałem pograne ,tylko szwajcarska odwaliła

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
uwielbiam takie ustawki mrbrightside LKS w siate bab z 0-2 na 3-2 , poważam, dużo nie zarabiają, więc dorobią na meczu :d
Porto -1.5 @1.50

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom