erni1
Użytkownik
Dokładam lekko powyżej 2 goli (2 gole zwrot) 2.01 lvbetAl Taawon Al Raed powyżej 1.5 gola 1.64 etoto
Dokładam lekko powyżej 2 goli (2 gole zwrot) 2.01 lvbetAl Taawon Al Raed powyżej 1.5 gola 1.64 etoto
Spokojnie, mecz za niecałą godzinkę, na strimws.world darmowe streamy będą.Elo można linka do meczu CFC czy trzeba placić,jkc ja zapłacę prosze o kontakt...
http://elixx.me/oajax.html tu będzie w HD.można linka do meczu CFC
haha ogarnęli to nie wiem jakim cudem, dwa gole w 90 w tym jeden 90 +10 gdy już traciłem nadzieję i 2:1Arabia Al Taawon over 1,5 kurs: 2,5 (Melbet) 50min i 0:0
Al Taawon Al Raed powyżej 1.5 gola 1.64 etoto
2:1 :sun:Dokładam lekko powyżej 2 goli (2 gole zwrot) 2.01 lvbet
Rennes @2.4
Dobrze sobie grają sytuacje stwarzają grają w przewadze.
Frankfurt - Inter under 0.5 3.75
oglądam ten mecz i padaczka, ten karny Interu to była jedyna okazja na rozwiązanie worka, ale nie wykorzystali, obie ekipy paskudnie grają, dużo fauli, nie polecam do oglądania
Dynamo - Benfica over 10.5 rogów
Rennes - Arsenal over 5.5 rogów
@2.74
Ostatnio za dużo trafionych kuponów, wiec dzisiaj odpuszczam jakieś dziwne kombinacje na LE. Wszyscy pakują hajs w Sevillę, nawet Janusze w STS'ie mówią, że idealna do kombi, ale ja gram solo za stówę całkiem inaczej, Sevilla - Slavia - remis lub wygraną Czechów po 2.70. Uważam, że jak gdzieś ma paść niespodzianka to właśnie tutaj.
no przyfarciłeś pogratulować
Pewniak do kombi qrła xD. Śmiali się ze mnie jak stawiałem, zobaczymy jutro w stacjonarnym ???? .
Dzięki Czesi!