4 set rush & cash +4.5 @2.08
słowakia 2 i 3 tercjaIndonesia - Macau 2 tercja over 1,5 1.50
Indonesia - Macau 3 tercja over 1,5 1.50
Slovakia - Japan 2 tercja over 1,5 1.50
Slovakia - Japan 3 tercja over 1,5 1.50
Samsung Bluefangs handi setowe - 1,5 @1,62 i -2,5 @2,8 Betsafe.
I sprobuje jeszcze Samsungi -2,5 w pierwszym secie @1,8 przy 8:7 dla nich Betsafe.
Brawo Samsungi i za ciosem drugi set @1,55 i -2,5 @1,98 Betsafe.
Dobra Samsungi juz nie powinni tego wypuscic i handi powinno siasc w secie , a tymbardziej wygrana drugiego . Teraz pytanie co w trzecim ?. Jak zwykle ten trzeci set moze byc magiczny i moze zmienic losy spotkania i teraz tak albo Samsungi wezma easy trzeci set rozbijajac od poczatku przeciwnikow , albo Rush and Cash wezma trzeci lub Rush and Cash wyjda na prowadzenie kilku punktow i oddadza mecz . Osobiscie licze na ten trzeci scenariusz bo bedzie mozna polapac dobre kursy na Samsungi . Ale i tak podaje juz teraz handi -2,5 w trzecim Samsungi @1,72 i zobacze co dalej .
No i przy 9:7 dla Rushow set trzeci dla Samsungow @1,9 Betsafe.
Nie ma tragedii ale wiadomo zawsze chcialoby sie bardziej zielono ???? 6x i 3x .No i niestety jednak scenariusz z wygranym setem dka Cashow szkoda ..
Czwarty set Samsung @1,58 i -2,5 handi @2,05 Betsafe.
U ruska masz strzały wszystkie.Potrzebuję pomocy. Gdzie oprócz WilliamHill znajdę ofertę na strzały(wszystkie, celne mam) w meczu Real - Ajax.
Jak znajdę, to będzie petarda.
Rusek shots in the direction of the goalPotrzebuję pomocy. Gdzie oprócz WilliamHill znajdę ofertę na strzały(wszystkie, celne mam) w meczu Real - Ajax.
Jak znajdę, to będzie petarda.
Oczywiście że ruski ma. Sumuja strzały celne, niecelne, zablokowaneRuskie nie mają ???? ale ma za to bah ???? pasuje
Dzięki, mimo wszystko.
ciekawe co z tego wyjdzieAl Ain vs Al Hilal o1,5
Al Ahli vs Al Sadd o2,5
BVB vs Tottenham o2,5
Real vs Ajax o2,5
@4.07
Okej, ślepy jestem w takim razie ????