MU x2 @2.50
United +1,5 @3.15
zdzirki ???? no more fakin biczLevante piękny gol a nie uznany, szkoda ich
w Pile 5 setów @3.65
Hmmmm Pella? A ja właśnie miałem grać na Bolta. Jest w dobrej formie a Pella na twardych to nie ten sam zawodnik co na piachu...Ryzykowny typ..Pella lub Wawrinka
Przecież te korty to szybkością są zbliżone do cegly. Poza tym pella potrafi grać też na szybszych nawierzchniach. Rok temu ograł Cilica na Wimbledonie a 3 lata temu grał bardzo wyrównany mecz z Federerem też na trawie więc nie tylko korty ziemne. Oczywiście może być różnie ale dla mnie Bolt to jeszcze nie ten poziom.Hmmmm Pella? A ja właśnie miałem grać na Bolta. Jest w dobrej formie a Pella na twardych to nie ten sam zawodnik co na piachu...Ryzykowny typ..
2:2Juve Stabia Cavese 1DNB 2.70 etoto
Jak można wygrać w małych pkt i przegrać cały mecz? Zasadniczo niewykonalneStawiając handicap +2.5 pkt na gospodarzy w meczu siatkowki liczą się tylko małe pkt?Czy gospodarze mogą przegrać mecz A typ wejdzie bo w małych pkt będą lepsi?
Jak niemożliwe, choćby wygrasz seta 25-15, a pozostałe załóżmy przegra do 23...Jak można wygrać w małych pkt i przegrać cały mecz? Zasadniczo niewykonalne
No pogłówkuj trochę kolego ????Jak można wygrać w małych pkt i przegrać cały mecz? Zasadniczo niewykonalne