cytat z dnia 2 kwietnia 2019 22:02 przez tomcioomen666
1-0 wygrana
Handi 1-0 zwrot
Jst nieźle ważne z ewygrana a 2 szwedzka pięknie na gole weszła timra tAM NA 5,5 kurs był ponad 2 jak na 4,5 miałem 1.60 i nie skusiłem sie na 5,5 bo jakoś mi się nie widziło 4,5 też pięknie weszło i jestem zadowolony szkoda Hokeja Ruskich Babeczek ale węgry dały zarobić pięknie i Ruska Play offy sakyranda 3-1 1 mecz play offów
Jak mam to zawsze podam linki jakieś ,tylko nie patrz cały czas w tym dziale co sie dzieje
Mi Maihen wszedł w ziemniaku i Angielki 1 tercja wins po 1.60 a w necie napaliłem się na 1,5 i straciłem ,nie wyczaje tych Kobiet
KOREANKI z MEXYKANKAMI WTOPA 2-4 a 1 tercja spokojnie by weszła 1,5
Chorwatki dały zarobic na 1,5 1 tercja i handi -1,5 strzelili pod koniec na 2 gole przewagi i pięknie ,nie miałem czasu żeby podać w temacie tą opcje ,bo za 5 min grali ,a staram się przed meczami wystawiać troche czasu a nie tak na szybkiego przed meczem
Pozdrawiam i miłej nocki
Co do Forum trza się przyzwyczaić ,tamta wersja mi siępodobała widać było wszystko pięknie i mniej obrazków a więcej Kolorków
A JESZCZE MOGŁEM widzieć reputacje i opis doniej a teraz brak tej opcji i brak wyświetleń ile ludzi zagląda do danego działu ,ale to nie istotne dlamnie ,kto ma chęc to zagladnie i coś podbierze sobie jak znajdzie coś ciekawego
Dobranoc uciekam bo w CZWARTEK ruszamy z HOKEJEM MŚ KOBIET w Finlandi
USA-
FINLANDIA zapowiada się fajne widowisko
a na 1 ogień
Szwecja-
Niemcy