mjaurvcein
Użytkownik
?Niestety nie mam telewizora z dekoderem ????
Nie jest potrzebny ani telewizor ani dekoder.
?Niestety nie mam telewizora z dekoderem ????
Normalnie po wpisaniu kodu się odpali na internecie ??
Trzeba miec ostre porazenie mozgowe zeby placic za obejrzenie walki patusow :]?
Tak.Normalnie po wpisaniu kodu się odpali na internecie ?
Co kto lubi, nie wszyscy tam to patologia, obstawiłem parę walk i chciałem to zobaczyć ????Trzeba miec ostre porazenie mozgowe zeby placic za obejrzenie walki patusow :]
Pewnie będziesz później pytał o streama darmowego. To dopiero trzeba byc polskim Januszem z wąsem i porażeniem mozgowym.Trzeba miec ostre porazenie mozgowe zeby placic za obejrzenie walki patusow :]
Dzięki za odpowiedź, znalazłem za paysafecard 19.99, więc żadna strata, a pośmiać się można ????Pewnie będziesz później pytał o streama darmowego. To dopiero trzeba byc polskim Januszem z wąsem i porażeniem mozgowym.
AKO na sobote:
Sampdoria - Milan over 9,5rr
Barcelona over 6,5rr
over 3,5ŻK w Legnicy
Sandecja strzeli
GKS Tychy strzeli
ako: 5,80
Duńczycy potopili dziś chyba 90 % kuponówMidtyjland Nordsjeland powyżej 2 goli 1.68 lvbet 2 gole zwrot
Też próbowałem po h2h, nie chce pisać o ustawkach ale szła masówka na over i czasami tak to się kończyOglądasz mecz? Bo ja dałem btsa na podstawie h2h ale nawet sytuacji nie było patrząc na statystyki.
Stal St Skra Częstochowa 1x 2.40 etoto
Oczywiscie, ze nie bede szukal free streama bo nie bede tego ogladal :]Pewnie będziesz później pytał o streama darmowego. To dopiero trzeba byc polskim Januszem z wąsem i porażeniem mozgowym.
https://sport.tvp.pl/Panowie i Panie, jakis stream do finalu WTA ?
Jedna runda po ct na fullu, gdzie 3 czy 4 razy mieli przewagę. Nie do przyjęcia. Decyzje xantaresa wyglądają jak decyzje szeryfa na matchmakingu.
2 mapa Vitality -2.5 @1.85 grubo, Francuzi na duście są piekielnie mocni, do tego grają te mapę ostatnio bardzo dużo. W prawdzie zdecydowana większość meczów na niższy tier, ale wyglądają tam dominująco. No a do tego BIG zawodzi odkąd dodali xantaresa, rozczarowują mocno
Do tego jeszcze under 26.5 vit-big 2 mapa @1.85