U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Na 2,5 było ponad 2 grubo a już 2-2 ale poszli po przerwie ,kurde a bałem sie dać 2,5 przestraszyłem się kursu duzego a to jeszcze puchar ,i dlatego taki zmieszany byłem
Dziękuje to ci weszło u 17 pięknie
ja już nie czuje weny do stawiania ,myśle o dzisiejszym dniu co będzie
Nie ma co na siłe grać bo wtopić można szybko a jeszcze jak sie głowe ma zamyśloną czymś innym
Pozdrawiam i miłego wieczorku
Nhl nie tykałem po wczorajszej porażce a tak myślałem ż eDetroit moz eodwalić numer
A toronto Pięknie siadło a nie dałem a co dawałem to ledwo mi calgary 2,5 zrobiło po najniższym kursie i najniższej lini na gole ,miałem farta 2,5 dałem a było 0-3 rano sie ucieszyłem jak zobaczyłem wynik na telefonie ,chociaż nie byłem do tyłu
Spokojnej środy życzę i wysokich wygranych !!!!:champagne::beer::bow:
Novak nie ma sił już niech się szykuje na wielki szlem ,ale z taką formą to daleko nie dojdzie jest coraz młodszych dobrych tenisistów
Dziękuje to ci weszło u 17 pięknie
ja już nie czuje weny do stawiania ,myśle o dzisiejszym dniu co będzie
Nie ma co na siłe grać bo wtopić można szybko a jeszcze jak sie głowe ma zamyśloną czymś innym
Pozdrawiam i miłego wieczorku
Nhl nie tykałem po wczorajszej porażce a tak myślałem ż eDetroit moz eodwalić numer
A toronto Pięknie siadło a nie dałem a co dawałem to ledwo mi calgary 2,5 zrobiło po najniższym kursie i najniższej lini na gole ,miałem farta 2,5 dałem a było 0-3 rano sie ucieszyłem jak zobaczyłem wynik na telefonie ,chociaż nie byłem do tyłu
Spokojnej środy życzę i wysokich wygranych !!!!:champagne::beer::bow:
Novak nie ma sił już niech się szykuje na wielki szlem ,ale z taką formą to daleko nie dojdzie jest coraz młodszych dobrych tenisistów