roshi
Użytkownik
Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens
Canadiens over 3.5 2-minutowej kary @2.28
Ostatnie na noc
Canadiens over 3 2-minutowej kary @1.98
Avalanche over 1 2-minutowej kary w 2 tercji @1.6 x2
Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens
Canadiens over 3.5 2-minutowej kary @2.28
Ostatnie na noc
Canadiens over 3 2-minutowej kary @1.98
Avalanche over 1 2-minutowej kary w 2 tercji @1.6 x2
Newells Villa 1x 2.45 etoto
Canucks - Jackets
Canucks over 1 2-minutowej kary w 2 połowie @2.01 x2
Edit
Tercji nie połowie
Nie szkoda Ci kasy ? Dzień w dzień od samego rana odbywa się tu dramat Twojego typowania...No niestety pierwszy set w pape bo oczywiscie mialy bodajze 21:19 i jak to kobiety nie potrafily tego utrzymac , do tego kilka kontr ktorych jak zwykle rowniez nie potrafily wykonczyc i set dla ekipy Tomsi .
Zgadza sie , ze ostatnio nie idzie mi w tej Korei ale po pierwsze nikt Tobie nie mowi zebys to gral , po drugie no nie mam wplywu na przebieg meczu i nic nie poradze , ze ekipa ktora obstawiam ma przewage dwoch punktow pod koniec , a nagle nie potrafia skonczyc akcji czy tez wykorzystac kontry , po trzecie tak czasami bywa , że ktos gra sobie pilke nozna Premier League i inne znane ligi , a ja probuje w tym syfie egzotycznym . No ale chyba nie mozesz mi tego zabronic i to , ze jest dramat ostatnio to nie znaczy , ze bedzie caly czas . Pozdrawiam .Nie szkoda Ci kasy ? Dzień w dzień od samego rana odbywa się tu dramat Twojego typowania...
Spoko, to Twoja sprawa i kasa. Po prostu widzę codziennie ten sam scenariusz.Zgadza sie , ze ostatnio nie idzie mi w tej Korei ale po pierwsze nikt Tobie nie mowi zebys to gral , po drugie no nie mam wplywu na przebieg meczu i nic nie poradze , ze ekipa ktora obstawiam ma przewage dwoch punktow pod koniec , a nagle nie potrafia smonczyc akcji czy tez wykorzystac kontry , po trzecie tak czasami bywa , że ktos gra sobie pilke nozna Premier League i inne znane ligi , a ja probuje w tym syfie egzotycznym . No ale chyba nie mozesz mi tego zabronic i to , ze jest dramat ostatnio to nie znaczy , ze bedzie caly czas . Pozdrawiam .
Stockon 4-3STOCKTON HEAT - IOWA WILD over 4,5 1.30
STOCKTON HEAT - IOWA WILD over 5,5 1.60
EDMONTON OIL KINGS - MEDICINE HAT TIGERS 1 1.60
EDMONTON OIL KINGS - MEDICINE HAT TIGERS -1 1 1.80
BRAZIL U17 - URUGUAY U17 1 2.30
za 70% sumy gram bo się wnerwiłem jak wejdzie dobrze jak nie to też
Miłego wieczorku życzę i tygodnia całego dużo wygranych
No i widzisz drugiego seta juz potrafily wygrac i zamiast teoretycznie 2:0 dla nich jest tylko 1:1 . No ale tak jak napisalem wyzej niestety nie mam wplywu na ich gre i nic nie poradze , ze nie potrafia wygrac prowadzac ale taki jest sport , tymbardziej kobiecy sport ale nikt nie powiedzial rowniez , ze nie wyjde zwyciesko z tego spotkania . Bo to , ze pierwszy set nie siadl nie znaczy , że nie siadze handi czy tymbardziej win .Spoko, to Twoja sprawa i kasa. Po prostu widzę codziennie ten sam scenariusz.
Tylko czy jest sens grać kursy 1,60 gdy jest to loteria... Dla mnie nie. Tak czy siak, życzę powodzenia.No i widzisz drugiego seta juz potrafily wygrac i zamiast teoretycznie 2:0 dla nich jest tylko 1:1 . No ale tak jak napisalem wyzej niestety nie mam wplywu na ich gre i nic nie poradze , ze nie potrafia wygrac prowadzac ale taki jest sport , tymbardziej kobiecy sport ale nikt nie powiedzial rowniez , ze nie wyjde zwyciesko z tego spotkania . Bo to , ze pierwszy set nie siadl nie znaczy , że nie siadze handi czy tymbardziej win .
Hungkuk powinien to łyknąć 3:1. To jest Korea a przede wszystkim kobiety. Gram DW 3:1 po kursie 5.10
Dokladnie to jest loteria dlatego czasem warto pograc takie wlasnie kursy , a czasem nie , a dlatego ze czlowiek tego nie wie co bedzie ja dzisiaj tak zaryzykowalem . I oczywiscie nie bylo to 100% strzelanie ale rowniez jakis procent tych typow byl na tzw farta bo to sa kobiety , a z nimi jest roznie tylko patrzylem troszke na ich h2h i Expreskom lezy ta druzyna akurat , ostatni wynik 0:3 na wyjezdzie , w pierwszym ich meczu w play offach rowniez moim zdaniem wygladaly bardzo dobrze no ale przewalily 3:1 . Dzisiaj tak chcialem pograc , tak zrobilem . Szkoda tego pierwszego seta oczywiscie ale tak jak napisalem z tego spotkania jeszcze moze byc duzy plus i oby tak bylo .Tylko czy jest sens grać kursy 1,60 gdy jest to loteria... Dla mnie nie. Tak czy siak, życzę powodzenia.