4 strzały i 3 bramki, zastanów się dobrze ????Hokej Ufa Jekatenburg poniżej 6 bramek 1.53 lvbet 6 bramek zwrot
mnie to zawsze zastanawia czy ludziom nie szkoda pieniędzy na wszelkiego rodzaju mecze piłki nożnej u17/u18, kosza...to samo z tenisem...17 latka i inwestować pieniądze w nią jak ona nie ma zbudowanej psychiki jeszczeŚwiątek z 5:1 na 5:6....no comment
Dla jasności nie postawiłem na nią żadnych pieniędzy, bo Vickery wyeliminowała Brady, grałem Świątek we wcześniejszej rundzie, gdzie udało jej się wygrać, ale zaprzepaszczić seta ze stanu 5:1 to nie lada wyczyn chociaż w WTA na porządku dziennym...mnie to zawsze zastanawia czy ludziom nie szkoda pieniędzy na wszelkiego rodzaju mecze piłki nożnej u17/u18, kosza...to samo z tenisem...17 latka i inwestować pieniądze w nią jak ona nie ma zbudowanej psychiki jeszcze
Ja natomiast zawsze zastanawiam się jak to jest, że ludzie uaktywniaja się właśnie w momentach takich jak ten, w którym Iga przegrała wygrany set.mnie to zawsze zastanawia czy ludziom nie szkoda pieniędzy na wszelkiego rodzaju mecze piłki nożnej u17/u18, kosza...to samo z tenisem...17 latka i inwestować pieniądze w nią jak ona nie ma zbudowanej psychiki jeszcze
Wybacz, nie mam czasu pisać o każdej 16,17 czy 18 latce grającej w WTA albo tenisiście z ATP, po prostu unikam wszelkiego rodzaju dyscyplin, gdzie grają roczniki aktualnie 2000/2001+ bo nie postawiłbym pieniędzy na kogoś z niestabilną psychiką, nota bene to była odpowiedź do posta Madmana, a nie krytyka.Ja natomiast zawsze zastanawiam się jak to jest, że ludzie uaktywniaja się właśnie w momentach takich jak ten, w którym Iga przegrała wygrany set.
Przed meczem nie widziałem takiego stwierdzenia, albo grania przeciwko, tylko zawsze PO FAKCIE.
To jest dopiero ciekawe.
Pozdrawiam.
2:3