>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
W końcu zaczęli grać w tym KHL-u, ciekawe spotkanie się szykuje.
Ufa - Jekaterynburg
Over 0.5 bramki podczas PP w 2 tercji @2.405
Over 1.5 bramki w 2 tercji @2.12
Over 3 kary 2-minutowe w 2 tercji @2.11
Jekaterynburg over 1.5 kary 2-minutowej @2.29
Wszystko z 1xbeta

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Świątek z 5:1 na 5:6....no comment
mnie to zawsze zastanawia czy ludziom nie szkoda pieniędzy na wszelkiego rodzaju mecze piłki nożnej u17/u18, kosza...to samo z tenisem...17 latka i inwestować pieniądze w nią jak ona nie ma zbudowanej psychiki jeszcze

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
mnie to zawsze zastanawia czy ludziom nie szkoda pieniędzy na wszelkiego rodzaju mecze piłki nożnej u17/u18, kosza...to samo z tenisem...17 latka i inwestować pieniądze w nią jak ona nie ma zbudowanej psychiki jeszcze
Dla jasności nie postawiłem na nią żadnych pieniędzy, bo Vickery wyeliminowała Brady, grałem Świątek we wcześniejszej rundzie, gdzie udało jej się wygrać, ale zaprzepaszczić seta ze stanu 5:1 to nie lada wyczyn chociaż w WTA na porządku dziennym...

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Ja natomiast zawsze zastanawiam się jak to jest, że ludzie uaktywniaja się właśnie w momentach takich jak ten, w którym Iga przegrała wygrany set.
Przed meczem nie widziałem takiego stwierdzenia, albo grania przeciwko, tylko zawsze PO FAKCIE.
To jest dopiero ciekawe.
Pozdrawiam.

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Ja natomiast zawsze zastanawiam się jak to jest, że ludzie uaktywniaja się właśnie w momentach takich jak ten, w którym Iga przegrała wygrany set.
Przed meczem nie widziałem takiego stwierdzenia, albo grania przeciwko, tylko zawsze PO FAKCIE.
To jest dopiero ciekawe.
Pozdrawiam.
Wybacz, nie mam czasu pisać o każdej 16,17 czy 18 latce grającej w WTA albo tenisiście z ATP, po prostu unikam wszelkiego rodzaju dyscyplin, gdzie grają roczniki aktualnie 2000/2001+ bo nie postawiłbym pieniędzy na kogoś z niestabilną psychiką, nota bene to była odpowiedź do posta Madmana, a nie krytyka.
Pozdrawiam również

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Świątek dziś to jest przegrany temat. Widac, ze ona tego nie wygra bo męczy się straszliwie w tym meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom