>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Ivry - PSG 7:15 do przerwy
Gospodarze bardzo niska skuteczność. Bramkarze gości na 50% bronią.tutaj 14 goli w 2 połowie i nie widzę tego kompletnie . Dużo lepiej ta linia wygląda niz przy -11.5 która też powinna wejść.
U
Ivry Under 20.5 gola 1.66 Unibet.
Ta sama linia u ruskich 1.45 więc patrząc po oddsmakerach których u Ruskich z ręcznej cenie wyżej jest to value.
Gram w doublu z Zalgirisem 2 Q 1.30

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Realowi nic już nie pomoże, śmieszny klub, bez Ronaldo są przeciętniakiem, tego już nic nie zmieni ???? uwielbiam jak grają z Barceloną i promocyjne kursy na Barce :eek:kay:
Celta Handicap +2 @1.7

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Realowi nic już nie pomoże, śmieszny klub, bez Ronaldo są przeciętniakiem, tego już nic nie zmieni ???? uwielbiam jak grają z Barceloną i promocyjne kursy na Barce :eek:kay:
no jasne jasne, ale teraz cos placzesz to chyba wyjatkowo Real zostal do przerwy zagrany ????

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie, mogę sobie np z banku PKO wpłacić 200zł na skrilla a ze skrilla na bet365.. Czy może być problem??? nie miałem łączyć konta ze skrillem i bukami ale dziś sytuacja tego wymaga

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Nie zdarzyło mi się żadne wezwanie do tej pory. Przecież to tylko portfel internetowy wiec nic nikomu do tego czyż nie?!

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Panowie, mogę sobie np z banku PKO wpłacić 200zł na skrilla a ze skrilla na bet365.. Czy może być problem??? nie miałem łączyć konta ze skrillem i bukami ale dziś sytuacja tego wymaga
Mozesz spokojnie ja na ecopayz przesylam od roku z konta a potem na 1xbeta i zadnej lipy nie mialem.

Otrzymane punkty reputacji: +12
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Boston vs Atlanta typ: Atlanta +11,5 kurs: 1,9 (Unibet) przy 18:15 początek meczu. Boston bez Roziera, a Atlanta uzdolniona ofensywnie powinna im sprawić sporo kłopotów. Gospodarze mocno chimeryczni, więc nie wiadomo co odwalą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom