quick.
Znawca Tenis
na stsie jestmasz stream do siatkowki plazowej?
na stsie jestmasz stream do siatkowki plazowej?
To hrajta dalej w stsach nie bedzie was to irytowac ze oddajecie podwojnie swoj bankroll? I placz. Mi jak totalnie zabiora mozliwosc grania bez podatku wymysle cos innegonie tylko Tobie. Już mnie to irytuje
W Holandii ograniczenia licencyjne i nie hula, tu hula tylko wiatr i pada deszczna stsie jest
K.RWAThole/Wickler mieli 18-14 i wdupili seta
W trzecim dostaną srogie lanie zapewne ????
No zgodnie z "planem"...K.RWA
Gościu komentarz był odnośnie tego jak forum działa od kilku dni. Wszystko się zacina. Do podstawówki i czytanie ze zrozumieniem.To hrajta dalej w stsach nie bedzie was to irytowac ze oddajecie podwojnie swoj bankroll? I placz. Mi jak totalnie zabiora mozliwosc grania bez podatku wymysle cos innego
Juroszki trzepia chajec na rzadnych wrazen i malolatach
Jeszcze te reklamy u nas zagrasz bez dowodu no k.. prosze. Juz eiadomo do kogoo oferta jest skierowana. Bez obrazy.
Co nie zmienia faktu ze mialem racje w kazdym slowie, z tego co mi wiadomo to te wszystkie bety na csa grane w stsach lub innych wynalazkach z plGościu komentarz był odnośnie tego jak forum działa od kilku dni. Wszystko się zacina. Do podstawówki i czytanie ze zrozumieniem.
Z tego co mi wiadomo to jesteś multi. Podobno to Ty grasz "bez podatku" i oferty nie znasz bukmacherow? ????Co ni
Co nie zmienis ze mialem racje w kazdym slowie, z tego co mi wiadomo to te wszystkie bety na csa ggrane w stsach lub innych wynalazkach z pl
To gówno wiesz, bo przy becie miałeś podaną nazwę buka :cwl: No chyba że coś u ruska się zmieniło w tym czasie :cwl:Co ni
Co nie zmienia faktu ze mialem racje w kazdym slowie, z tego co mi wiadomo to te wszystkie bety na csa grane w stsach lub innych wynalazkach z pl
Czego nie znam? Jak ja zaczynalem zabawe z bukami to byles jeszcze w papmpersach, multi? Jak sie dostaje bana na 10 letnie kontoo za jedno przeklenstwo to tak jest to multiZ tego co mi wiadomo to jesteś multi. Podobno to Ty grasz "bez podatku" i oferty nie znasz bukmacherow? ????
Aha to podawaj nastepnym razem bukmachera z malezji czego w tym gimazjum uczyli ????To gówno wiesz, bo przy becie miałeś podaną nazwę buka :cwl: No chyba że coś u ruska się zmieniło w tym czasie :cwl:
tylko sportzone aplikacja ruskiego bukamasz stream do siatkowki plazowej?
Na czacie w stsie siedze bo mam polewke z takich rozpaczliwych malolatow. Post chyba zedytowales bo byla mowa o ruskim zdaje sie.Czego nie znam? Jak ja zaczynalem zabawe z bukami to byles jeszcze w papmpersach, multi? Jak sie dostaje bana na 10 letnie kontoo za jedno przeklenstwo to tak jest to multi
Aha to podawaj nastepnym razem bukmachera z malezji czego w tym gimazjum uczyli ????