Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Piszesz wyrazy powszechnie uwazane za wulgaryzmy za ktore teoretycznie za kazdym razem powinenes dostawac ostrzezenie. Dostales w koncu jedno na X przypadkow i od razu masz pretensje. Do kogo? Ogar, glowa do gory i idziemy dalej po co to rozpamietywac.
z Angli Crystal - United ako 1.50
Crystal under 2,5 gola ????
United under 3,5 gola ????
over 0,5 kartki ????
Crystal under 4,5 zoltej ????
Crystal under 9,5 roga ????
Crystal over 0,5 roga ????
United over 2,5 roga ????
over 5,5 roga ????
Różne Barcy na minus. 3 po 30 minutach i dalej zero.
Ostatnie 15 min to powtórka meczu Polski z Japonia z mundialu. Nawet jak Barcelona podchodziła pod pole karne to cofala pilke do połowy. Żałosne widowisko.
A odnośnie siatki to zaksa i budowlane to najbardziej "frajerskie" ekipy w tegorocznej lm. Zaksa 9 meczowych i awans na tacy to 3:2 dostali.
Budowlane wczoraj 2:0 I mecz pod kontrolą i set w plecy i po awansie.
Dokładnie oglądałem ten mecz śmiem nawet powiedzieć że popłynąłem przez Crystal i ich kontrę w ostatniej minucie. To co leciało w światło bramki wpadało do sieci. Dlatego gram takie coś za drobne United Celtic Koln i Spezia wszystko DNB tak za drobne ako równe 3.00
Koln 1:0 ????
Celtic 2:1 ????
Spezia 3:0 ????
United 3:1 ????
dzisiaj kosmos u mnie cztery typy tennis jeden pilka reczna i trzy typy pilka nozna wszytsko w plusie. Tak jak Kazik Staszewski los sie musi odmienic, najwazniejsze ze single 1.50 pokryly starte z poniedzialu i wtorku na tych zakladach.