uzytkownik-162435
Użytkownik
Crystal Pallace - Manchester Utd, 2 over 2.5 goli, @1.90, 0:2 w 51 minucie, stawka x3
Jeszcze jeden jednak
Jeszcze jeden jednak
Słaby pozytyw bo Skra nas tam słabo będzie reprezentować tak jak i Gdańsk a Zaksa wstydu nie przyniesieJedyny pozytyw że jak nie zaksa to SKRA awansuje
Piszesz wyrazy powszechnie uwazane za wulgaryzmy za ktore teoretycznie za kazdym razem powinenes dostawac ostrzezenie. Dostales w koncu jedno na X przypadkow i od razu masz pretensje. Do kogo? Ogar, glowa do gory i idziemy dalej po co to rozpamietywac.Nowa taktyka: jeden post na 2 dni, jak kilku moich kolegów zza kurtyny !
@2.00x2Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk, Both team to score, @2.00, 0:1 w 51 minucie, stawka x2
Betsson, bet365 ogolny overKartki gdzieś są gdzieś na real Barca?
@2.20x2Liverpool - Watford, 1 over 3.5 goli, @2.20, 2:0 w przerwie, stawka x2
@1.90x3Crystal Pallace - Manchester Utd, 2 over 2.5 goli, @1.90, 0:2 w 51 minucie, stawka x3
Jeszcze jeden jednak
Siemka,
Delikatnie spróbuję na Aberdeen @3,5
Przegrywają 0:1 w 56', ale H2H u siebie mnie zachęca...
Tutaj zostaję mi jedynie obserwacja jak robią to inni : )Feyenoord BTS @2,15
W 60' 0:2 , liczę, że na własnym do 0 nie przegrają
over 0.5 kartonika na Stamford Bridge @1.63
E: 2-0 czyli pewnie dupa bedzie
z Angli Crystal - United ako 1.50
Crystal under 2,5 gola ????
United under 3,5 gola ????
over 0,5 kartki ????
Crystal under 4,5 zoltej ????
Crystal under 9,5 roga ????
Crystal over 0,5 roga ????
United over 2,5 roga ????
over 5,5 roga ????
Tak z 2-go miejsca. ZAKSA 10 pkt Modena 9Panowie zaksa awansowala czy jak to wyglada?
Koln 1:0 ????Dokładnie oglądałem ten mecz śmiem nawet powiedzieć że popłynąłem przez Crystal i ich kontrę w ostatniej minucie. To co leciało w światło bramki wpadało do sieci. Dlatego gram takie coś za drobne United Celtic Koln i Spezia wszystko DNB tak za drobne ako równe 3.00