>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Nowa taktyka: jeden post na 2 dni, jak kilku moich kolegów zza kurtyny !
Piszesz wyrazy powszechnie uwazane za wulgaryzmy za ktore teoretycznie za kazdym razem powinenes dostawac ostrzezenie. Dostales w koncu jedno na X przypadkow i od razu masz pretensje. Do kogo? Ogar, glowa do gory i idziemy dalej po co to rozpamietywac.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No to po różnych Barcy. Do 30 minuty 3 rogi a przez kolejne 40 zero. Teraz to już marne szanse przy 2:0

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +13
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Różne Barcy na minus. 3 po 30 minutach i dalej zero.
Ostatnie 15 min to powtórka meczu Polski z Japonia z mundialu. Nawet jak Barcelona podchodziła pod pole karne to cofala pilke do połowy. Żałosne widowisko.

A odnośnie siatki to zaksa i budowlane to najbardziej &quot;frajerskie&quot; ekipy w tegorocznej lm. Zaksa 9 meczowych i awans na tacy to 3:2 dostali.
Budowlane wczoraj 2:0 I mecz pod kontrolą i set w plecy i po awansie.

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Dokładnie oglądałem ten mecz śmiem nawet powiedzieć że popłynąłem przez Crystal i ich kontrę w ostatniej minucie. To co leciało w światło bramki wpadało do sieci. Dlatego gram takie coś za drobne United Celtic Koln i Spezia wszystko DNB tak za drobne ako równe 3.00;)
Koln 1:0 ????
Celtic 2:1 ????
Spezia 3:0 ????
United 3:1 ????
dzisiaj kosmos u mnie cztery typy tennis jeden pilka reczna i trzy typy pilka nozna wszytsko w plusie. Tak jak Kazik Staszewski los sie musi odmienic, najwazniejsze ze single 1.50 pokryly starte z poniedzialu i wtorku na tych zakladach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom