jozzy22
Użytkownik
Bulwers na forum zawsze pomaga,heheKur człowiek wchodzi grubo ov 2,5 w arce a ten 11 nie trafia !!!
Bulwers na forum zawsze pomaga,heheKur człowiek wchodzi grubo ov 2,5 w arce a ten 11 nie trafia !!!
1. mapa NiP 2.06 bsf
na wieczór z piłki nożnej typ statystyczny
ako 1,50
Mecz - punkty karne - Powyżej 19.5
Drużyna - punkty karne - DSC Arminia Bielefeld Powyżej 9.5
Drużyna - rzuty rożne - DSC Arminia Bielefeld Powyżej 1.5
Drużyna - rzuty rożne - FC Union Berlin Powyżej 2.5
Drużyna - gole - DSC Arminia Bielefeld Poniżej 2.5
Drużyna - gole - FC Union Berlin Poniżej 4.5
1. FC Union Berlin - Arminia Bielefeld
h*jaAl-Wehda - Ohod over 5,5 2,63
Araby jazda po gola!
strasznie łatwo ograł Evans Seppiego no trudno płakać nie będę z tego powoduDanny Evans mecz 1.5
Wyjaśnili ich BrazoleWłaśnie miałem pytać jak to NIP po CT wygląda na Trainie? Dawno już tego CS'a nie śledzę ale widze, że ładowaliscie w nich, a teraz 1 mapa @4 wisi, a tu tylko 5 rund przewagi Brazole maja.
afrykamen mówisz, że ładujesz w nich?
Dobra pistole uwalili poczyścił ich ten Fer ????
... witaj Tomaszu, po tym co napisałeś wczoraj osobiście uważam iż osobosity ban odnośnie własnej "godności" w tym dziale nalezy ci się jak psu buda a więc u3maj choć trochę powagi i zniknij chociażby na CAŁY TYDZIEŃ jak obiecywałeś1-3
1-2
:bow:
No to na tyle reszta hokei w moim temacie
Miłego wieczorku i weekendu
Trochę odrobiłem dzisiaj porażkę piłki kobiecą z Islandii over 2,5 skończyło się 1-0 to nie straciłem wszystkiego
Przepraszam ale jestem na telefonie
Pozdrawiam i znikam do domku i idę spać bo jestem przeziębiony wygwizdało mnie strasznie dzisiaj
Przecież to było pewne, większe szanse dałbym na gola w NHL z przewrotki.... witaj Tomaszu, po tym co napisałeś wczoraj osobiście uważam iż osobosity ban odnośnie własnej "godności" w tym dziale nalezy ci się jak psu buda a więc u3maj choć trochę powagi i zniknij chociażby na CAŁY TYDZIEŃ jak obiecywałeś
nie placzesz po przegranych kuponach gdzies tam w dziale gdzie grales pewne mecze na dzis, tripla w tym Seppiego? luzikstrasznie łatwo ograł Evans Seppiego no trudno płakać nie będę z tego powodu
no Bremen juz 3ne:sarcastic:no nie dal rady Niemiec. Co dał wczoraj tenis dzisiaj zabrał dzisiaj 2 na 2w typach no ale ja sie ucze tej dyscypliny
Czyli na chwile obecna czekam na Bielefeld z Berlinem w piłke. No i zagram Bremen - Krefeld w hokeju na Breme z dogrywka kurs 1.67 a H2H 12:1 dla Breme, plus do tego wyżej sa chłopaki w tabeli.
Seppi Ci się Tsitsipasem pomylił chyba bo w obydwu nazwiskach zawodników jest s i p:wasntme:luziknie placzesz po przegranych kuponach gdzies tam w dziale gdzie grales pewne mecze na dzis, tripla w tym Seppiego? luzik