jozzy22
Użytkownik
Bulwers na forum zawsze pomaga,heheKur człowiek wchodzi grubo ov 2,5 w arce a ten 11 nie trafia !!!
Bulwers na forum zawsze pomaga,heheKur człowiek wchodzi grubo ov 2,5 w arce a ten 11 nie trafia !!!
1. mapa NiP 2.06 bsf
na wieczór z piłki nożnej typ statystyczny
ako 1,50
Mecz - punkty karne - Powyżej 19.5
Drużyna - punkty karne - DSC Arminia Bielefeld Powyżej 9.5
Drużyna - rzuty rożne - DSC Arminia Bielefeld Powyżej 1.5
Drużyna - rzuty rożne - FC Union Berlin Powyżej 2.5
Drużyna - gole - DSC Arminia Bielefeld Poniżej 2.5
Drużyna - gole - FC Union Berlin Poniżej 4.5
1. FC Union Berlin - Arminia Bielefeld
Al-Wehda - Ohod over 5,5 2,63
Araby jazda po gola!
Danny Evans mecz 1.5
Wyjaśnili ich BrazoleWłaśnie miałem pytać jak to NIP po CT wygląda na Trainie? Dawno już tego CS'a nie śledzę ale widze, że ładowaliscie w nich, a teraz 1 mapa @4 wisi, a tu tylko 5 rund przewagi Brazole maja.
afrykamen mówisz, że ładujesz w nich?
Dobra pistole uwalili poczyścił ich ten Fer ????
... witaj Tomaszu, po tym co napisałeś wczoraj osobiście uważam iż osobosity ban odnośnie własnej "godności" w tym dziale nalezy ci się jak psu buda a więc u3maj choć trochę powagi i zniknij chociażby na CAŁY TYDZIEŃ jak obiecywałeś1-3
1-2
:bow:
No to na tyle reszta hokei w moim temacie
Miłego wieczorku i weekendu
Trochę odrobiłem dzisiaj porażkę piłki kobiecą z Islandii over 2,5 skończyło się 1-0 to nie straciłem wszystkiego
Przepraszam ale jestem na telefonie
Pozdrawiam i znikam do domku i idę spać bo jestem przeziębiony wygwizdało mnie strasznie dzisiaj
Przecież to było pewne, większe szanse dałbym na gola w NHL z przewrotki.... witaj Tomaszu, po tym co napisałeś wczoraj osobiście uważam iż osobosity ban odnośnie własnej "godności" w tym dziale nalezy ci się jak psu buda a więc u3maj choć trochę powagi i zniknij chociażby na CAŁY TYDZIEŃ jak obiecywałeś![]()
nie placzesz po przegranych kuponach gdzies tam w dziale gdzie grales pewne mecze na dzis, tripla w tym Seppiego? luzikstrasznie łatwo ograł Evans Seppiego no trudno płakać nie będę z tego powodu
no Bremen juz 3no nie dal rady Niemiec. Co dał wczoraj tenis dzisiaj zabrał dzisiaj 2 na 2w typach no ale ja sie ucze tej dyscypliny
Czyli na chwile obecna czekam na Bielefeld z Berlinem w piłke. No i zagram Bremen - Krefeld w hokeju na Breme z dogrywka kurs 1.67 a H2H 12:1 dla Breme, plus do tego wyżej sa chłopaki w tabeli.
Seppi Ci się Tsitsipasem pomylił chyba bo w obydwu nazwiskach zawodników jest s i p:wasntme:luziknie placzesz po przegranych kuponach gdzies tam w dziale gdzie grales pewne mecze na dzis, tripla w tym Seppiego? luzik