U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
MILTON KEYNES LIGHTNING - CARDIFF DEVILS 3 tercja over 1,5 1.50
tego jeszcze nie miałem:cwl:Teraz to trzeba próbować kartek w Warszawie
over 3,5ŻK 2,82
Mam nadzieję, bo to jedyna szansa na moje +1,5 i over 2,5 map ???? Co oni na tym nuke grają i dlaczego nie wzięli traina to nie mam pojęcia.Ja mysle ze oni tutaj mecz ogarna.
"Chciałeś wydymać freda, to teraz fred wydyma ciebie" jedynie pasuje do tego veto i wyboru nuke.Mam nadzieję, bo to jedyna szansa na moje +1,5 i over 2,5 map ???? Co oni na tym nuke grają i dlaczego nie wzięli traina to nie mam pojęcia.
Właśnie dlatego nawet te drużyny które grywają nuke nie bardzo chcą go pickowac, zasada "moja mapa, twoja strona" powoduje że zaczynasz po T, a potem może nie starczyć czasu mimo dobrego CT, co było widać. Liczę że C9 pokaże się tak "dobrze" na ovp jak z Azjatami z Tyloo"Chciałeś wydymać freda, to teraz fred wydyma ciebie" jedynie pasuje do tego veto i wyboru nuke.
2-1MAC BUDAPEST U20 - GYORI NEMAK ETO HC U20 2 tercja over 1,5 1.50
MAC BUDAPEST U20 - 2 tercja over 1,5 1.60 indywidualnie
0-0MILTON KEYNES LIGHTNING - CARDIFF DEVILS 3 tercja over 1,5 1.50
@2.00x2Nacional Potosi - Royal Pari, Both team to score, @2.00, 0:0 w 10 minucie, stawka x2
Szkoda że Royal bez swoich najlepszych snajperów, ale mają za sobą mecz w Copa Sudamericana. Mimo to btts do zrobienia jak najbardziej