>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Winstrike 3 mapa (2 drogowo) @2.7 sts
Najprawdopodobniej będzie zwrot, bo nie czuję żeby Winstrike wzięło overpassa, ale jeśli jakimś cudem to zrobi, to myślę że na miragu powinno to zamknąć, c9 pokazało już ostatnio z furią jak dobrzy tam są... Do tego z grayhound niby zwycięstwo ale grayhound pokazało się słabiutko na tym turnieju a i tak 11 rund ugrali. No i jak się nie wygrywa 2;0 to się przegrywa 1;2

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Nacional Potosi - Royal Pari, 2 over 1.5 goli, @2.75, 1:1 w przerwie, stawka: x2
Nacional nie będzie miało tak łatwo a Btts w drugiej całkiem prawdopodobny. Kurs pre na over 1.5 goli był @4.00

edit
⛔
4:1
:cholerniezly:

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Winstrike 3 mapa (2 drogowo) @2.7 sts
Najprawdopodobniej będzie zwrot, bo nie czuję żeby Winstrike wzięło overpassa, ale jeśli jakimś cudem to zrobi, to myślę że na miragu powinno to zamknąć, c9 pokazało już ostatnio z furią jak dobrzy tam są... Do tego z grayhound niby zwycięstwo ale grayhound pokazało się słabiutko na tym turnieju a i tak 11 rund ugrali. No i jak się nie wygrywa 2;0 to się przegrywa 1;2
8-7 jest do wyjęcia, mam nadzieję ???? sszkoda że z 3:1 nagle zrobiło się 4:7

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
8-7 jest do wyjęcia, mam nadzieję ???? sszkoda że z 3:1 nagle zrobiło się 4:7
Nie mówię że nie. Bardziej mi chodzi, że nie gram tego bo mnie po prostu Winstrike tutaj nie przekonuje na tym ovp.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Nie mówię że nie. Bardziej mi chodzi, że nie gram tego bo mnie po prostu Winstrike tutaj nie przekonuje na tym ovp.
mam to samo, ale +1,5 pograne wcześniej, kto wiedział że nie wybiorą traina ????
edit: Helena mam zawał, ale udało się z pistolem i rundzie później. Jeszcze 6...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom