:movember:Remo Stars v Kwara United, over 2,5 @2,7
W Rzymie overa nie będzie moim zdaniem. To będzie zachowawczy mecz, głównie dla Lazio żeby nie stracić u siebie gola. A Lazio Twoim zdaniem overowy zespół? W ostatnich 5 meczach gra kompletny piach, stwarza bardzo mało sytuacji i strzelili 5 goli w 5 ostatnich meczach! Sevilla to też nie jest zespół overowy. Za Machina długo utrzymują się przy piłce, dużo grają na 40-50 metrze, nie stwarzają aż tak dużo sytuacji.BRUGGE - SALZBURG
POWYŻEJ 2.5 BRAMEK Z KURSEM @2.05
SERIOOOOO? CO JEST Z TYM MECZEM, ŻE TAKIE BRAMKOSTRZELNE DRUŻYNY I AŻ TAKI KURS NA TAKIE ZDARZENIE???
TAK SAMO Z MECZEM LAZIO - SEVILLA. CO JEST?
Zobaczymy jak będzie, ale ja stawiam w tych meczach na overy ????W Rzymie overa nie będzie moim zdaniem. To będzie zachowawczy mecz, głównie dla Lazio żeby nie stracić u siebie gola. A Lazio Twoim zdaniem overowy zespół? W ostatnich 5 meczach gra kompletny piach, stwarza bardzo mało sytuacji i strzelili 5 goli w 5 ostatnich meczach! Sevilla to też nie jest zespół overowy. Za Machina długo utrzymują się przy piłce, dużo grają na 40-50 metrze, nie stwarzają aż tak dużo sytuacji.
W Belgii, Brugge też pewnie zagra zachowawczo. Salzburg to jest jedyna z tych 4 ekip - overowa, ale to ich pierwszy mecz w tym roku, więc nie spodziewam się po nich fajerwerków, tym bardziej że Brugge raczej będzie się murowac i grać na 0:0 / 1:0
jasne, każdy ma swoje zdanie, nie wykluczam że wejdzie. Dla mnie może być no bet (a w przypadku Lazio Sevilla nawet przy lepszym kursie byłbym skłonny zagrać under) a dla Ciebie dobry typ.Zobaczymy jak będzie, ale ja stawiam w tych meczach na overy ????
Dzięki. Wpadło 8 stow zysku.CS:GO
Renegades wygra mecz
@2.40
STS
x3, poległem, tak naprawdę grane przeciwko fnatic, ale grayhound po prostu za cienkie.Grayhound @3
Grayhound 1 mapa @2.35
Grayhound 2 mapa @2.45