pogodzę Was ???? remis będzieChyba oglądamy inny mecz, Eibar od momentu zdobycia gola nic nie grają.
2-2 mi pasuje:sun:pogodzę Was ???? remis będzie
Nantes z 2-0 na 2-4 ????, PSV dodałem na końcu, pierwsza opcja to było sama Kopenhaga i Sparta...nauczka.NIEDZIELA:
Juventus + Atalanta ako: 2.00
Werder + Nantes ako: 3.37
Kopenhaga + PSV + Sparta Praga ako: 3.59
Chelsea więcej ŻK @2,16
Wracają na właściwe tory <3Nutki co grają wow co za mecz!
Barca w mocnym składzie z Messim na czele, więc widzę tutaj win Barcy @1.80 i gram mocno ????Wiadomo coś o składzie Barcy? ????
PSV @ 8,2
zagram to chyba z Milanem, bo jest Piątek, bez Piątka bym nie tykał.Barca w mocnym składzie z Messim na czele, więc widzę tutaj win Barcy @1.80 i gram mocno ????
Bo wygrywają na wyjeździe i nie muszą już tak cisnąć jak na początku, z resztą zobaczysz w drugiej połowie ???? ja mam pograne, Eibar 2.0 i nastepna bramka Eibar 3.2, powodzenia ????
Ja tam głównie te wcześniejsze mecze tylko od czasu do czasu oglądam, ale ta 2 tercja to szok. 4 gole w 3 minuty praktycznie, mega Nutki mnie zaskoczyły bo myślałem, że Nashville to weźmie. Chociaż do końca jeszcze daleko.Wracają na właściwe tory <3
@ ale prawda mecz świetny szczególnie w wykonaniu nutek zazwyczaj jak u nas są mecze wieczorem to raczej nudne są ale dzisiaj ogień.
Legia win 2.20