R
235
remigiuszkocur
Użytkownik
Teraz Paok Olympiakos over roga kazda 1,5 over 6,5 roga over 0,5 zóltej kazda i under 3,5 gola kazda ako 1.52
dokładam 3.55SPARTA PRAGA @3.40
Oglądam mecz i Sparta ma tylko posiadanie piłki, grają bardzo zle. Będzie fart jeżeli strzela.dokładam 3.55
goscie czerwo dostali
111111111 z karnego ????dokładam 3.55
goscie czerwo dostali
108:100Stelmet kosz 1
@3.20
Straszne ogórki z tej Sevilli już w palnik ????Sevilla co gra piach to nie mam pytań :dntlck::dntlck:
:cash::cash::cash:SPARTA PRAGA @3.40
:champagne::champagne::champagne::champagne:dokładam 3.55
goscie czerwo dostali
2 mapa x6tence galaxy @2
troche mocniej tutaj
Chyba żartujesz, albo inny mecz oglądasz, oni grają jak dzieci, ze 0-2, albo 0-3 dostaną ????Sewilla gol w 1 połowie @ 4.0
Tutaj będzie lamak kolegoChyba żartujesz, albo inny mecz oglądasz, oni grają jak dzieci, ze 0-2, albo 0-3 dostaną ????
Żartujesz sobie chyba, przez 45 minut nawet strzału w bramkę nie oddali, Eibar to bierze ????Tutaj będzie lamak kolego ????
Chyba oglądamy inny mecz, Eibar od momentu zdobycia gola nic nie grają.Żartujesz sobie chyba, przez 45 minut nawet strzału w bramkę nie oddali, Eibar to bierze ????
Bo wygrywają na wyjeździe i nie muszą już tak cisnąć jak na początku, z resztą zobaczysz w drugiej połowie ???? ja mam pograne, Eibar 2.0 i nastepna bramka Eibar 3.2, powodzenia ????Chyba oglądamy inny mecz, Eibar od momentu zdobycia gola nic nie grają.