19nowik45
Użytkownik
Ja pierdyle, Jiri miał 4:7 -> 11:8 w trzecim, tak doświadczony chłop tak dał się porobić...1:1 po 2 partiach, 2:1 w plecy w trzeciej.
Vrablik - 1.95
Ja pierdyle, Jiri miał 4:7 -> 11:8 w trzecim, tak doświadczony chłop tak dał się porobić...1:1 po 2 partiach, 2:1 w plecy w trzeciej.
Vrablik - 1.95
No kondolencje ????Ha ha ha KB Star 21:17 i robi sie 24:22 maja pilke wybroniona na zakonczenie seta i blok , a teraz doszedl as i po 24 no jaja tylko , że malo zabawne .
Jaka zenada przegrac wygranego seta ... Tak czulem , ze po tej nie wykorzystanej akcji pewnie wpierdzielaKB Star pierwszy set przy po 15 @2,11 Betsafe.
jak tamNapoli vs Juventus o1,5
Ind del Valle vs Barcelona SC o1,5
DC United vs Atlanta United o1,5
Lok Tashkent vs Al Wahda o1,5
@2.77
łapcie pewniaczki ????
Adelaide - Para Hills 1 over 1,5 @ 2,48
MAFIABlue Eagles @ 2.05 z 0:3 na 3:3 i goscie w oslabieniu ,zal nie sprobowac
No nie wierze poprostu w ten syf teraz ci w trzecim przegrywaja bodajze trzema punktami 16:19 i nagle wychodza na prowadzenie 21:20 i wpierdzialaja seta . No jakas masakra ...Jaka zenada przegrac wygranego seta ... Tak czulem , ze po tej nie wykorzystanej akcji pewnie wpierdziela
Ehh liczylem na tego pierwszego KB i pozniej w Hyundaie isc ale w takim wypadku probuje Hyundai Skywalkers handi setowe -2,5 @2,06 Betsafe .
SetGumi Stars siata @6.1
Gumi 4set @2.7
Ogladasz to ? W czwartym secie bylo chyba wszystko , emocje jakich nie widzialem nigdzie ???? . Podobala mi sie szczegolnie ta akcja , gdzie KB atakowali czy chyba po bloku przeszla na strone Hyundai i Hyundaie zaczeli wybraniac az libero przebil pilke mega prosta , no easy ze szok , a KB i tak stracilo punkt bo we dwoch sie rzucili i zaden nic z ta pilka prosta nie zrobil ???? .Set
Matko z córką, ale emocje ???? Dawno nie widziałem takiego seta
Właśnei tak, tam wszystko było ????Ogladasz to ? W czwartym secie bylo chyba wszystko , emocje jakich nie widzialem nigdzie ???? . Podobala mi sie szczegolnie ta akcja , gdzie KB atakowali czy chyba po bloku przeszla na strone Hyundai i Hyundaie zaczeli wybraniac az libero przebil pilke mega prosta , no easy ze szok , a KB i tak stracilo punkt bo we dwoch sie rzucili i zaden nic z ta pilka prosta nie zrobil ???? .