>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Sevilla jak na razie gra straszną padakę, nie rozumię tego jak oni mogą tak słabo grać, rozumię żę są bez formy, ale oni walczą o LM i grają z czerwoną latarnią ligi. Nie wiem jak oni zdołali wygrać na Lazio w LE z taką grą. Oni chyba liczą żę wygrają LE i tak uzyskają awans do LM, bo liga zaczyna im odjeżdżać i robi się ciekawie w walce o czwartą pozycję, tam już jest 5 walczących drużyn o LM, więc jak się Sevilla nie weźmie w garść to w pszyszłym sezonie będą jeździć po Kazachstanie, Albanii, Luksemburgach lub innym egzotycznych krajach męcząc się nadal w LE. Aż żal patrzeć na nich obecnie :dntlck:
Sam sobie odpowiedziałeś.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers
Columbus Blue Jackets over 1.5 w 2 tercji @2.7
Zwycięzca okresu – 20:00-29:59 - Columbus Blue Jackets @2.55
Unibet

kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
Wizja.tv za dużo w kulki leci, korzystałem bardzo długo, ze 2 lata a może i więcej (czasem z przerwą na goldvod), teraz skończyło mi się premium i nie mam zamiaru więcej kupować. Teraz znów oglądam goldvod.tv, też niestety zdarza się że nie działa w weekend np C+ Sport a w tygodniu LM ostatnio ale przynajmniej na jednym loginie może oglądać więcej osób na raz.
Panowie pozwolę się wtrącić do dyskusji- aktualnie mam premium weeb.tv ponieważ nie ma opcji wykupienia premium wizja.tv w tej chwili i powiem, że weeb.tv to lipa w porównaniu do wizji.tv. nie ma wszystkich programów, często mimo szybkiego netu przycina. Na wizji.tv praktycznie nie przycinało nigdy i posiadając premium wszystkie kanały sportowe, które mnie interesują są dostepne: eurosport1,2 , eleven wszystkie, c+ wszystkie, Polsaty sport, extra.
Kiedyś miałem golf.vod i był również problem z dostepnoscia kanałów.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Columbus Blue Jackets over 1.5 w 2 tercji @2.7
Zwycięzca okresu – 20:00-29:59 - Columbus Blue Jackets @2.55
Unibet
Rozliczam na minus i idę spać, dobranoc wszystkim.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Panowie pozwolę się wtrącić do dyskusji- aktualnie mam premium weeb.tv ponieważ nie ma opcji wykupienia premium wizja.tv w tej chwili i powiem, że weeb.tv to lipa w porównaniu do wizji.tv. nie ma wszystkich programów, często mimo szybkiego netu przycina. Na wizji.tv praktycznie nie przycinało nigdy i posiadając premium wszystkie kanały sportowe, które mnie interesują są dostepne: eurosport1,2 , eleven wszystkie, c+ wszystkie, Polsaty sport, extra.
Kiedyś miałem golf.vod i był również problem z dostepnoscia kanałów.
Nie ma tv idealnej, były miesiące że miałem wykupione obie bo na jednej coś nie działało (np C+ Sport 2) to brałem drugą. Wszystko to pirackie tv i to, że zapłacimy, nie gwarantuje 100% działania. Na plus Goldvod jest to, że dają swój plugin do Kodi (do wizji był zrobiony przez kogoś prywatnie i to dawno temu) a i na jednym loginie może lecieć więcej userów na raz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom