quinty
Użytkownik
x3 niesamowity ten major jest
ENCE mecz @2.85
Co za mecz. Train i mirage, niesamowite emocje. Świetny mecz
x3 niesamowity ten major jest
ENCE mecz @2.85
A jednak ???? Czapki z głów dla ENCEChyba OT się szykuje w meczi NaVi-ENCE znów wymiana rund,
Sam sobie odpowiedziałeś.Sevilla jak na razie gra straszną padakę, nie rozumię tego jak oni mogą tak słabo grać, rozumię żę są bez formy, ale oni walczą o LM i grają z czerwoną latarnią ligi. Nie wiem jak oni zdołali wygrać na Lazio w LE z taką grą. Oni chyba liczą żę wygrają LE i tak uzyskają awans do LM, bo liga zaczyna im odjeżdżać i robi się ciekawie w walce o czwartą pozycję, tam już jest 5 walczących drużyn o LM, więc jak się Sevilla nie weźmie w garść to w pszyszłym sezonie będą jeździć po Kazachstanie, Albanii, Luksemburgach lub innym egzotycznych krajach męcząc się nadal w LE. Aż żal patrzeć na nich obecnie :dntlck:
????
over 2,5 w Milanie 2,20
Panowie pozwolę się wtrącić do dyskusji- aktualnie mam premium weeb.tv ponieważ nie ma opcji wykupienia premium wizja.tv w tej chwili i powiem, że weeb.tv to lipa w porównaniu do wizji.tv. nie ma wszystkich programów, często mimo szybkiego netu przycina. Na wizji.tv praktycznie nie przycinało nigdy i posiadając premium wszystkie kanały sportowe, które mnie interesują są dostepne: eurosport1,2 , eleven wszystkie, c+ wszystkie, Polsaty sport, extra.Wizja.tv za dużo w kulki leci, korzystałem bardzo długo, ze 2 lata a może i więcej (czasem z przerwą na goldvod), teraz skończyło mi się premium i nie mam zamiaru więcej kupować. Teraz znów oglądam goldvod.tv, też niestety zdarza się że nie działa w weekend np C+ Sport a w tygodniu LM ostatnio ale przynajmniej na jednym loginie może oglądać więcej osób na raz.
Nie ma tv idealnej, były miesiące że miałem wykupione obie bo na jednej coś nie działało (np C+ Sport 2) to brałem drugą. Wszystko to pirackie tv i to, że zapłacimy, nie gwarantuje 100% działania. Na plus Goldvod jest to, że dają swój plugin do Kodi (do wizji był zrobiony przez kogoś prywatnie i to dawno temu) a i na jednym loginie może lecieć więcej userów na raz.Panowie pozwolę się wtrącić do dyskusji- aktualnie mam premium weeb.tv ponieważ nie ma opcji wykupienia premium wizja.tv w tej chwili i powiem, że weeb.tv to lipa w porównaniu do wizji.tv. nie ma wszystkich programów, często mimo szybkiego netu przycina. Na wizji.tv praktycznie nie przycinało nigdy i posiadając premium wszystkie kanały sportowe, które mnie interesują są dostepne: eurosport1,2 , eleven wszystkie, c+ wszystkie, Polsaty sport, extra.
Kiedyś miałem golf.vod i był również problem z dostepnoscia kanałów.
zabraklo tylko kartki w Manchesterze, ładnie mnie sędzia wydymałMelbourne Victory - Newcastle Jets over 0.5 HT
Southampton over 1.5 kartek
Huesca - Sevilla over 2.5
Tottenham z remisem
@7.10 próbuje