>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
W prawdzie mecz się jeszcze nie skończył. Ale no nie wygląda jakby chociaż over tu miał być a co dopiero wygrana ence. Jak dzieci we mgle. Jak Zeus ich kara jak chce bez granata żadnego na tym B chociażby. To nie zapowiada się ciekawie.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
co myslicie o dzisiejszym meczy Kyrgiosa ze Zverevem ?
NIck cos zaczał grac ale miał prawei same 3 setówki w tym turnieju Sasza napewno swiezszy cieko powiedziec z kolei w jakiej formie Zverev bo Ferrer i Poyrin których ograł po 2:0 to zaden wyznacznik wczoraj grał z Norriem ktory juz moze postraszyc na hardzie i gładko go ograł .
ja mysle ze jednak Zverev powinien wziac finał ma dobrą statystyke w finałach motywacji nie zabraknie plus NIck zmeczony napewno plus jeszcze cos ma z kolanem cały czas australijczyk . wiec raczej Zverev . ktos ma jakies przeymyslenia?

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Ktoś pytał, co grać za bonus z Fortuny z 1 Ligi to też doradzano Tychy....A większy pewniak w Łodzi z tym samym kursem 2:0 prowadzi \w/
Ja pytałem wczoraj i jednak zagrałem ŁKS ;)
Na Tychy nie podobał mi się tak duży spadek kursu, to często pułapka bukow. Oczywiście na logikę Tychy powinny wygrać, dlatego poza bunusem nie gram naszej I ligi :eek:
erni1 sorry ale tego się nie spodziewalem
Ok, tak jak pisałem wyżej ????

Otrzymane punkty reputacji: +16
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Sewilla 1.81
Polecam x2 przeciw Osasunie. Alaves też mam w rozpisie. Jednak żadnego z nich nie zagrałem odważnie. Rekreacyjnie

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
2 mapa ponad 26.5 @2
2 mapa ENCE @2.6
2 mapa ENCE +3.5 @2
Powariowali z tymi kursami. Przecież ENCE gra nieziemsko. Przegrali oba pistole, Zeus grał dobrze, ugrał 3 clutche, Simple też dobra gra a mimo to dali radę. Czemu tu by nie mieli? Zwłaszcza że obie ekipy na duście grają w kratkę
⛔ x3 niesamowity ten major jest
ENCE mecz @2.85

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Być może nie potrzebują wcale snajpera ???? btw chłop nie trafił nawet podkładającego pakę simpla

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
No, ostatnio jak narzekam to grać zaczynają,
Coś zaczął trafiać, raczej to łykną, mam pograne Ence + Mibr :bandit:
Odważnie, grać przeciwko Astralis. Ale fakt MIBR wygląda z mapy na mapę co raz lepiej.

supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
Sevilla jak na razie gra straszną padakę, nie rozumię tego jak oni mogą tak słabo grać, rozumię żę są bez formy, ale oni walczą o LM i grają z czerwoną latarnią ligi. Nie wiem jak oni zdołali wygrać na Lazio w LE z taką grą. Oni chyba liczą żę wygrają LE i tak uzyskają awans do LM, bo liga zaczyna im odjeżdżać i robi się ciekawie w walce o czwartą pozycję, tam już jest 5 walczących drużyn o LM, więc jak się Sevilla nie weźmie w garść to w pszyszłym sezonie będą jeździć po Kazachstanie, Albanii, Luksemburgach lub innym egzotycznych krajach męcząc się nadal w LE. Aż żal patrzeć na nich obecnie :dntlck:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom