uzytkownik-76505
Użytkownik
cs
Codewise Unicorns - Copenhagan Flames @2,46
Codewise Unicorns - Copenhagan Flames @2,46
Zaryzykuję
Mayer L. Win 6.00
moze Federer sprzeda?Nie ma uja. Dużo ludzi pogralo coś w stronę Corica więc będzie gładkie 2:0 Federer co by buki na chleb mialy
Monfilsa pewnie wszyscy oglądali i widzieli.Monfils @1,81????
Mayer @1,93????
Federer -1,5 gema 1 set @1,95
Seta powinna ogarnąć Di Lorenzo @2,07jak ktos lubi grube kursy
Dyjas - Di Lorenzo 3.55
nie nie pisze tego dlatego bo pokonala wczoraj baczynski, jakbym mial tu wystawiac kurs bylo by 60/40 na Kazaszke a 3.55? toz to ogromne value
fajnie ta Lorenzo gra w dfensywie potrafi bronic uderzenia spod siatki troce mniej drewniana od Pliskovej, serwis w miare ok ale jakby miala serwis ktorejs z siostr czeskich to z glebi pola gra nawet lepiej. Pliskova jak dostanie pilke na cialo to nie wie co sie dzieje niestety wczoraj Ahn walila jej pilki na nogi z tym, ze Krystyna juz 2 sekundy wczesniej byla ustawiona tam gdzie miala byc.
Pare razy dostala pod nogi albo pod rakiete i ze 2 razy udalo sie jej odbic pilke, ktora by nawet na treningu wykorzystala 2 na 10. ale to inny mecz byl zagalopowalem sie
K... gdzie ty to grasz? Masakra na BF do 4.6 dobija, gram ja od początku i daje nieźle zarobic, ciekawe czy znowu pierwszego umoczyjak ktos lubi grube kursy
Dyjas - Di Lorenzo 3.55
nie nie pisze tego dlatego bo pokonala wczoraj baczynski, jakbym mial tu wystawiac kurs bylo by 60/40 na Kazaszke a 3.55? toz to ogromne value
fajnie ta Lorenzo gra w dfensywie potrafi bronic uderzenia spod siatki troce mniej drewniana od Pliskovej, serwis w miare ok ale jakby miala serwis ktorejs z siostr czeskich to z glebi pola gra nawet lepiej. Pliskova jak dostanie pilke na cialo to nie wie co sie dzieje niestety wczoraj Ahn walila jej pilki na nogi z tym, ze Krystyna juz 2 sekundy wczesniej byla ustawiona tam gdzie miala byc.
Pare razy dostala pod nogi albo pod rakiete i ze 2 razy udalo sie jej odbic pilke, ktora by nawet na treningu wykorzystala 2 na 10. ale to inny mecz byl zagalopowalem sie
Jak to jest możliwe bo nie oglądałem?Złoto kyrwa i srebro ha ha ha
CudJak to jest możliwe bo nie oglądałem?
news.google.plJak to jest możliwe bo nie oglądałem?
Banik Ostrava @1,75
aleś dowciapnynews.google.pl
iPiast over 1,5 1,74
Śląsk over 1,5ŻK 2,45