A to jest jakieś podrabiane?Pisząc to obrażasz prawdziwe Indian Wells
nie sprawdziłem, że Starzyński nie gra. Bez niego to Zagłębie jak dzieci we mgle ????Zagłębie over 1,5 @2,9
A Ty przy typie podawaj chociaż lige bo w weekend popołudniami grane są dziesiątki spotkań w ręczna. Pisałem odnośnie Twojego typu z ręcznej jaka to liga bo nie mogłem znaleźć i do teraz nie wiem czy weszło.Dobra nie było tematu. Zajmij się lepiej podawaniem typów bo ilość ich musi się zgadzać.
Ty za to powinieneś miec range pieniacz, lawirant przypierdalaczA Ty przy typie podawaj chociaż lige bo w weekend popołudniami grane są dziesiątki spotkań w ręczna. Pisałem odnośnie Twojego typu z ręcznej jaka to liga bo nie mogłem znaleźć i do teraz nie wiem czy weszło.
Może wytłumaczysz o co chodzi.
nie wiem czy warto grac Dolehide po 1.7 over gemowy 20.5 jest po 1.9Propozycje na dzisiejszy dzień w Indian Wells
Brady 1 set -2,5 @2,05
Dolehide @1,7
I o9,5 w 1 secie:
Zopp- Arnaboldi @1,72
Kruger - milojevic @1,77
Kwiatkowski- Young @1,77
Trochę się boję że jak nie ułoży się mecz Danilovic to strzeli Focha jak w meczu z Iga gdzie drugi set bez walki do zera był.nie wiem czy warto grac Dolehide po 1.7 over gemowy 20.5 jest po 1.9
elegancko podbijali kurs goscie w polskiej siatce, handicapy dodatnie połapane pieknie były i setyJak to jest możliwe prowadzić 15-9 i wjebac seta i 17-10 to samo to jest cyrk