U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
Jakis pewniak stream do Slask-Zaglebie? place w zlocie
no wlastnie to jest to ze nienawidze polskiej ligi obstawiac bo nic nie wiadomo i kuriozalne bramki czasami, ale 2,25 DNB Zaglebie spoko wygladaogladałem ich ostatni mecz z Wisła w Krakowie na tle slabej Wisły Slask sie slabiutko zaprezentował ale to jest nasza liga tam kazdy z kazdym moze wygrac.Plus do tego derby jak bym mial tam cos grac to chyba bardziej kartki ale u mojego buka nie ma zakladu na ten mecz na kartki
Przez VPN wchodzę na dailymotion i kanał ekstraklasa i tam chyba każdy mecz, który transmisje ma leci.Jakis pewniak stream do Slask-Zaglebie? place w zlocie
Tu chyba też powinno leciećPrzez VPN wchodzę na dailymotion i kanał ekstraklasa i tam chyba każdy mecz, który transmisje ma leci.
podeslalbys link na PW?Przez VPN wchodzę na dailymotion i kanał ekstraklasa i tam chyba każdy mecz, który transmisje ma leci.
Tutaj mi dziala, ale jak z popupami i zacieciami?Tu chyba też powinno lecieć
http://assia.tv/live2/sportlive/?lang=pl
EleganckoKohlschreiber set @ 3,02
Warto
udało się ????Też to lekko próbuję.
Ale warto napisać, że w ciągu 14 lat rozegrali 14 spotkań (wszystkie wygrał Federer), a Kolba ugrał tylko lub aż 3 sety ????
No niestety, chłop przegrał sam ze sobą. Miał nawet przewagę przełamania w trzecim, ale i tak w teczkę.Tennis, Challenger Pau
Benchetrit @2,37
0:0 FT... Dawno się tak nie przeliczyłem :cholerniezly:Septemvri over 1,5 gola @2,35
Septemvri 1 @1,9
( 10 minuta 0:0 )
Pisząc to obrażasz prawdziwe Indian WellsPropozycje na dzisiejszy dzień w Indian Wells