kamil7600
Użytkownik
warto sprobowac Boston? ostatnio idzie im duzo lepiej niz Knightom a placa na nich prawie 3.
warto sprobowac Boston? ostatnio idzie im duzo lepiej niz Knightom a placa na nich prawie 3.
Real Potosi - Nacional Potosi 1 over 1,5 @ 2.55
Real Potosi - Nacional Potosi, 1 do przerwy a 2 na koniec meczu (lamak), @19.00
W pierwszym dzisiejszym meczu nie było łamaka, nie wiem czemu ale coś mnie ciągnie w tę stronę w końcu to Bolivia.
W 09/02/12 tak łamali.
Zobaczymy
Dołożę jeszcze jeden live i kończę raczej
Real Potosi - Nacional Potosi, 2 over 2.5 goli, @3.00, 0:0 w 9 minucie, stawka x2
Coś niesamowitego!!!Real Potosi - National Potosi, over 2.5 goli, @2.10, 1:1 w 75 minucie, stawka x2
Myślę że over 2.5 zrobią i
oby to był gol dla gości...
Knights ostatnimi czasy dno i metr mulu, Boston bez głównego zawodnika (jeszcze dobry tydzień) można pograć Boston OT a za drobne 2/-5.5 ew 2/-6.5warto sprobowac Boston? ostatnio idzie im duzo lepiej niz Knightom a placa na nich prawie 3.
No wiadomo ze nikt nie zagrałCoś niesamowitego!!!
Już nie chodzi o mnie, ktoś skorzystał? Przyznać się
@19.00
@3.00x2
@2.10x2
????
Pomogłem?
O to chodzi!
Jesteś w błędzie. Boli wygrana - normalne. Ty i twoje mecze wszędzie underove, w przerwie 0:0 nic się nie dzieje, a po niej robią overy 2.5 lub 3.5. Nawet nie rozliczysz minusa tylko jak gdyby nie było beta bo po co. Miałem napisać już kiedyś ale w sumie nie będę tykał bo po co się użerać, ja robię swoje. Poza tym zaczynasz z niewłaściwa osoba. Nie dorastasz do pięt poziomem. 3 osoby już podziękowały za lamaka. Szkoda że stawki niskie ale to normalne. Skonczylem. Pokaż Ty co potrafisz w typach. Ja idę świętować.No wiadomo ze nikt nie zagrał
Dzięki. Warto było się obudzić w nocy fartem i sprawdzić forum. DziekowaWarto było budzik nastawić.
89:69
Tylko polapane ości po 2Warto było budzik nastawić.
89:69