>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
I. Tuluza i Nicea wygrały 1$eta
Toulouse zaczęła przegrywać ???? ale jednak Toulouse wygra seta zaś Nicea wtopa. Karma wraca.
Obie izi nie dodało się a edytowali ale dodalem jak przegrywali także tego
Tuluza .2 set @2.37 bet365

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
CUDO HAHA ✅✅✅✅
LADOWALI HAJS W RYNELK HT I DALI :cash::cash::cash:
na poczatku krytykowałem tą giełde, przyznam się bez bicia, jakby odjąć typy &quot;brazylijskie&quot; to super. Z nimi to wiesz sam jak jest. Od 2-3 dni jak akurat tu byłem, to skorzystalem z 4 typów za co dziękuję.
rzadko gram czyjeś typy, ale czasem jak nie mam pomysłu od od konkretnych osób coś tam podbieram ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
na poczatku krytykowałem tą giełde, przyznam się bez bicia, jakby odjąć typy &quot;brazylijskie&quot; to super. Z nimi to wiesz sam jak jest. Od 2-3 dni jak akurat tu byłem, to skorzystalem z 4 typów za co dziękuję.
rzadko gram czyjeś typy, ale czasem jak nie mam pomysłu od od konkretnych osób coś tam podbieram ????
o co chodzi z tą giełdą? ????

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
o co chodzi z tą giełdą? ????
próbowałem to lukać ale nie mam czasu, była ostatnio tu polemika i po części się zgodze ze ktoś tam coś lekko podwazał , user the boss, ale jak widac to działa więc jak mu działa (larkspurowi) to niech kosi i niszczy buka.
najwazniejszy cel pamietajcie to nie czy Ty wygrasz wiecej niz ja, czy inny user, wazne by buk dostał po ryju !!! trzeba razem kosić chama.

drexler 570

drexler

Użytkownik
&quot;nigdy wiecej koszykówki&quot; mówiłem pare razy. Wytłumaczy mi ktos jak Real Madryt przegrał spotkanie?!
Moja rada bo śledzę to od lat. W piątki wieczorem nie graj super pewnych spotkań w Eurolidze bo robią wały. Co tydzień niemal się to powtarza czy CSKA czy Real, Barcelona czy Panathinaikos albo Fener przegrywają po kursach 1,05-1,15.. Nie ma co się nad tym zastanawiać z jakiego powodu ale to jest fakt.Wczoraj jak przejrzałem ofertę to zastanawiałem się czy nie zagrać tak wbrew logice i temu schematowi tej Buducnost ale pomyślałem,że to raczej niemożliwe a jednak po raz kolejny się sprawdziło.

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Lorient - Ajaccio 1DNB 1.66 etoto
Do przerwy 0:1 ale gospodarze niepokonani u siebie a goście od 32 minuty w 10

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
... Hoffenheim - Bayern over 10.5 korka @ 2.14
Nie graj mordzia różnych w tym meczu.. Ja też się na to złapałem pobierając mniejsza linie a tam nawet 5 nie wykreca jeszcze Bayern wygrywa 2-0 to tym bardziej

supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
Dwa ewidentnie odbite rogi od graczy Hoffenheim, nieuczciwie nie przyznane Bayernowi, sędzia chyba pograł na under
Serio przez 25 minut w Niemczech tylko jeden rzut rożny? ????
Sędzia ???? musiał pograć under u ziemniaka, bo dwóch ewidentnych rogów Bayernowi nie uznał po tym jak dwukrotnie nabijali graczy Hoffenheim

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom