>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
LIVE FRANCJA !!!
Châteauroux - Valenciennes
over 2.5 FT @1.80 Unibet
ten mecz byl ciekawy juz przed na gieldzie wplaty na poczatku na gospo win a takze over 2.5 pre
jest 1:1 tak wiec pod lamaka tymbardziej bo lamali rok temu

drexler 570

drexler

Użytkownik
Pograłem Rafę na win AO2019. Kurs 6,70 moim zdaniem warty ryzyka.Widzę,że wygląda dobrze fizycznie. Co ważne pilnuje żeby nie tracić niepotrzebnie setów w pierwszych rundach żeby zachować siły na decydujące starcia. Te korty wydają się dość wolne co też mu sprzyja.Ktoś mi dziś mówił,że Berdych sprawi mu kłopoty a dla mnie to będzie jedynie przekąska dla Hiszpana. Potem to samo z kimś z dwójki Dimitrov- Tiafoe. W półfinale podmęczony-wiekowy Fed, który nie wiem czy wytrzyma morderczą walkę z Rafa na tym etapie turnieju a w finale z Djokovicem wszystko się może zdarzyć.Serb nie gra fajerwerków a do tego być może prawdą jest,że ma jakieś dolegliwości zdrowotne.tak czy tak Rafa jest go w stanie pokonać z dyspozycją jaką prezentuje w tym turnieju. Jedno jest pewne w przypadku Hiszpana tanio skóry nie sprzeda.Ktoś myśli podobnie?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Sochaux - Ajaccio w przerwie ma kurs 1,60 na over 0,5 gola. Jak to wytłumaczyć ? Ja tego nigdy nie potrafię zrozumieć ? Jak można wystawić 1,60 w przerwie na gola :confused:

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
LIVE FRANCJA !!!
Châteauroux - Valenciennes
over 2.5 FT @1.80 Unibet
ten mecz byl ciekawy juz przed na gieldzie wplaty na poczatku na gospo win a takze over 2.5 pre
jest 1:1 tak wiec pod lamaka tymbardziej bo lamali rok temu
no to juz ⛔ , za duzo tego dobre by bylo ???? ale pieknie dzis , jak narazie pierwszy minus

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom