Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
KARPAT - KOOKOO 1 1.40
TUTO - KOOVEE 1 1.40
HC MOTOR C. BUDEJOVICE - HC RT TORAX PORUBA 1 1.40
AZ HAVIROV - HC SLOVAN USTI NAD LABEM 1 1.60
HC VITKOVICE STEEL - DYNAMO PARDUBICE 1 1.50
KARPAT - KOOKOO -1 1 1.50
Tutto
Karpat handi
havirov
Vitkovice
budejki
Nie stety 2 czeska nie do grania jedynie 1 mecz z większym kursem
No odwalili strasznie ,a tutto co zrypało szkoda nerwów 2 finska do kitu jak czeska
Karpat nie zawodzi CLUB CIUDAD DE BUENOS AIRES - SADA CRUZEIRO 1 3.50 Ja dałem po 4.50 na tą siatkę czuje niespodziankę
Próbuję ako
Real Madryt - Leganes, 1 over 1.5 goli, @1.70,
0:0 w 13 minucie
+
Bordeaux - Le Havre, 1 over 0.5 goli, @1.50, 0:0 w 38minucie
Łączny: @2.50
Taka trochę padaka ale próbuje...
ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????
ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????
gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.
gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.
Typ był w 100% poprawny więc zamlicz gościu. Najgorsza mapa Szwedów gdzie mają win na poziomie 11% przy 67% Valiance. Zawodnicy dopiero co wracają po przerwie do grania. Zmiany, roszady w składach. Jak się na czymś nie znasz to nie graj a nie później masz pretensje.