>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
KARPAT - KOOKOO 1 1.40
TUTO - KOOVEE 1 1.40
HC MOTOR C. BUDEJOVICE - HC RT TORAX PORUBA 1 1.40
AZ HAVIROV - HC SLOVAN USTI NAD LABEM 1 1.60
HC VITKOVICE STEEL - DYNAMO PARDUBICE 1 1.50
KARPAT - KOOKOO -1 1 1.50
Tutto ⛔
Karpat ✅ handi ✅
havirov ✅
Vitkovice ✅
budejki ⛔
Nie stety 2 czeska nie do grania jedynie 1 mecz z większym kursem
No odwalili strasznie ,a tutto co zrypało szkoda nerwów 2 finska do kitu jak czeska
Karpat nie zawodzi
CLUB CIUDAD DE BUENOS AIRES - SADA CRUZEIRO 1 3.50
Ja dałem po 4.50 na tą siatkę czuje niespodziankę

P 254

pablo95

Użytkownik
Arena Bulls ⛔
przegrali na własne życzenie... z 6-2 do 6-9

⛔
jprdl 12-3 to za mało dla tych cudaków, ale żenada
ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????
gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.
To po jaką cholerę podajesz taki typ jak nie wchodzi. Jeszcze jakiś turasów zamiast grać na naszych

P 254

pablo95

Użytkownik
AWP dzis zawodzila. a na Duscie mimo ze to randamowa mapka to AWP jest kluczowa. Bardziej chyba kluczowa tylko na trainie.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Oglądał ktoś mecz PSG - Guingamp?
Ciekawi mnie aby czy wszystkie 3 karne podyktowane dla Guingamp w drugiej połowie należały się rzeczywiście...

edit
Ok widziałem skrót.
Niezłe jaja z tymi karnymi obrona jak nowicjusze

P 254

pablo95

Użytkownik
To po jaką cholerę podajesz taki typ jak nie wchodzi. Jeszcze jakiś turasów zamiast grać na naszych
Typ był w 100% poprawny więc zamlicz gościu. Najgorsza mapa Szwedów gdzie mają win na poziomie 11% przy 67% Valiance. Zawodnicy dopiero co wracają po przerwie do grania. Zmiany, roszady w składach. Jak się na czymś nie znasz to nie graj a nie później masz pretensje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom