szwedzik
Użytkownik
Kurde brakło troszkę :cwl:Sao Paulo U20 do przerwy @ 2.40
Kurde brakło troszkę :cwl:Sao Paulo U20 do przerwy @ 2.40
TuttoKARPAT - KOOKOO 1 1.40
TUTO - KOOVEE 1 1.40
HC MOTOR C. BUDEJOVICE - HC RT TORAX PORUBA 1 1.40
AZ HAVIROV - HC SLOVAN USTI NAD LABEM 1 1.60
HC VITKOVICE STEEL - DYNAMO PARDUBICE 1 1.50
KARPAT - KOOKOO -1 1 1.50
Próbuję ako
Real Madryt - Leganes, 1 over 1.5 goli, @1.70,
0:0 w 13 minucie
+
Bordeaux - Le Havre, 1 over 0.5 goli, @1.50, 0:0 w 38minucie
Łączny: @2.50
Taka trochę padaka ale próbuje...
Psg outW tej Francji są jakieś rewanże czy coś czy PSG przy kursie 1.09 przegrał w ćwierćfinale ?:X
awans GuingampW tej Francji są jakieś rewanże czy coś czy PSG przy kursie 1.09 przegrał w ćwierćfinale ?:X
ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????Arena Bulls
przegrali na własne życzenie... z 6-2 do 6-9
jprdl 12-3 to za mało dla tych cudaków, ale żenada
ładny handel, szejki kiesy szukajooooPsg out
gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.ja pograłem -3,5 bo pomyślałem w razie dogrywki jest kilka % szans że wygrają ją 4;0. Przy wyniku 14;13 wylaczylem z mysla ze ta mape nawet oddadza. NIe ludzilem sie ze w ewentualnej dogrywce po stronie CT zaczynajac wygraja ja 3;0 jak mieli takie problemy prze` 15 rund ... a tu patrze teraz psikus i 19;15 ????
To po jaką cholerę podajesz taki typ jak nie wchodzi. Jeszcze jakiś turasów zamiast grać na naszychgratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.
King/Reese 1.74
pre 1.14 zaczeli cos grac
maja breaka w 2 secie value
AWP dzis zawodzila. a na Duscie mimo ze to randamowa mapka to AWP jest kluczowa. Bardziej chyba kluczowa tylko na trainie.gratki, ale to są takie cudaki, że głowa mała. Te ich wszystkie force i jakieś pokraczne taktyki, że aż się człowiek za głowę łapie. Mają bronie to od razu inaczej, bo skilla im nie można odmówić.
Typ był w 100% poprawny więc zamlicz gościu. Najgorsza mapa Szwedów gdzie mają win na poziomie 11% przy 67% Valiance. Zawodnicy dopiero co wracają po przerwie do grania. Zmiany, roszady w składach. Jak się na czymś nie znasz to nie graj a nie później masz pretensje.To po jaką cholerę podajesz taki typ jak nie wchodzi. Jeszcze jakiś turasów zamiast grać na naszych
Ignatik 1.8
columbus