>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Spadam na komputer zajmie mi to chwile wiec bez prowokacji jak będę poza zasięgiem
Spoko jak masz coś do mnie to zaczekam ale napisz to raz i dosadnie a nie jakieś pojedyńcze mało jasne zdania/przemyślenia, nie siedzę Ci w głowie żeby się domyślać o co ci chodzi.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HAMMARBY IF HF - AIK 1 1.70
HAMMARBY IF HF - AIK połowa 1 1.90
HAMMARBY IF HF - AIK -1,5 1 2.10
Odemnie ręczna na 19:00
Powodzenia ja grubasa zagrałem w ziemniaku
⛔⛔⛔
Dziękuje bardzo ,koniec z tym dziadostwem ,szkoda oglądać beznadziejnych grajkow jak i w tenisa jak we wszystkim

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Witam. Mam pytanie czy w turnieju CS GO (ESEA MDL Season EU) graja do dwóch zwycięstw czy na jedną mapę ?
Będę wdzięczny za odpowiedź.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Co do tego to nie mam za złe administracji bo to tylko &quot;moja wina&quot; miałem rangę znawcy potem zrobiłem przerwę, wróciłem i otrzymałem ją bez problemu na nowo natomiast potem były małe zgrzyty na forum i ludzie mnie irytowali rozwodząc się 10 stron o tym jaki to tenis jest sprzedajny oraz było dużo trolli w pewnym okresie i odpuściłem forum na jakiś czas, potem wróciłem i zapytałem o rangę ale wtedy już miałem spełnić pewne kryteria typu analizy aktywność etc, nie ukrywam że jestem mało cierpliwy żeby na coś czekać i też nie lubię mieć wytycznych w tak błachej sprawie mimo wszystko rozumiem ich po części bo jakoś musiałem &quot;odbudować zaufanie&quot; chociaż patrząc na obecny stan forum za dużo &quot;hokeistów&quot; tu nie ma ale cóż, ja sobie dalej wrzucam typki jako random ktoś zarobi/ktoś przegra i życie się toczy
Ale jak miałeś rangę to lepiej abonamenty schodziły, szybciej klientela się zjeżdżała czy nie?Tak z ciekawości jaka była frekwencja, bo przyjmując, że za 30zł (bo chyba taką stawkę miałeś)jedna osoba to dopiero 30 osób daje prawie kafla. Trochę średni interes

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ale jak miałeś rangę to lepiej abonamenty schodziły, szybciej klientela się zjeżdżała czy nie?Tak z ciekawości jaka była frekwencja, bo przyjmując, że za 30zł (bo chyba taką stawkę miałeś)jedna osoba to dopiero 30 osób daje prawie kafla. Trochę średni interes
30 zł za miesiąc abonamentu? :drunk:

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Oj Karolak, nigdy nic do Ciebie nie miałem a tu nagle jakaś akcja, która trwała 10min była ponad rok temu i nie wziąłem nawet 50 groszy, sprzedaż typów istniała, istnieje i będzie istnieć, dowiedziałem się że na tym forum jest to zabronione, pogadałem z jakimś modem chwilę i cała akcja zamknęła się w 30min~ więc co to za jakiś bezsensowny follow up?
@ No chyba że próbujesz coś udowodnić że byłem tu tylko dla rangi aby zwabić jakiegoś Janusza, jeśli tak to współczuje bo spędziłem trochę czasu na tym forum miałem frajdę, szczególnie jak zacząłem pisać analizy i nie używałem forum jako wejść wyjść tylko &quot;typy na żywo&quot; traktowałem jak czat gdzie przy okazji można pogadać z ludźmi ale skoro według Ciebie to wszystko było po to aby wysłać 10-15~ wiadomości powiedziałbym nawet &quot;informacyjnie&quot; bo nigdy wcześniej ani później tego nie zrobiłem no to cóż.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom