zuchman
Użytkownik
Ale jak to. .. Przecież tuu na forum każdy zarobiony ponoćTo może zamiast "znawca" powinno być "znam się, ale regularnie przegrywam" ????
Ale jak to. .. Przecież tuu na forum każdy zarobiony ponoćTo może zamiast "znawca" powinno być "znam się, ale regularnie przegrywam" ????
A to juz kilka dni jak awansowalem na " wielkiego typera". Swoja droga nie wiedzialem ile niektorzy maja bolu i jest zawistnych userow. Tak jak pisal Verno. Ktos zobaczy range i juz musi byc nieomylnym. A do wytykania porazek to jest wielkie grono fanow. I nic dziwnego ze jest jak jest tutaj.O widzę nowego ranginjusza ????
Tu akurat większych zastrzeżeń nie ma poza faworyzowaniem świadomym bądź nie ulubionych zawodniczek
Moim zdaniem może być cokolwiek bo tak jak pisałem nie ma tu super typerów co trzepią regularnie dobrą kasę, jak ktoś ma trochę oleju w głowie to może skorzystać z jakiegoś wpisu i mało istotne jest czy ma czarny czy pomarańczowy nick.To może zamiast "znawca" powinno być "znam się, ale regularnie przegrywam" ????
Poniosło Cie i zostałem uprzedzony postem widzę dalej walczysz po co ci toSwoją drogą mogłaby być jakaś legenda odnośnie rang bo tak naprawdę husarz22 masz rację że mało osób je ogarnia, ciekawe czy ktoś wie że ranga znawcy mało się ma do obstawiania, wystarczy pisać analizy, różne ciekawostki oraz newsy mogące pomóc innym w typowaniu, nie wiem czy coś się zmieniło ale range znawcy pewnie można mieć nie podając nawet 1 typu ????
Nie wiem, może mam 15 IQ ale możesz wytłumaczyć o co ci chodzi ???? ?Poniosło Cie i zostałem uprzedzony postem widzę dalej walczysz po co ci to
Młody jesteś ivwciagnietyA to juz kilka dni jak awansowalem na " wielkiego typera". Swoja droga nie wiedzialem ile niektorzy maja bolu i jest zawistnych userow. Tak jak pisal Verno. Ktos zobaczy range i juz musi byc nieomylnym. A do wytykania porazek to jest wielkie grono fanow. I nic dziwnego ze jest jak jest tutaj.
Nie chodzi mi konkretnie o Ciebie tylko ogolnie o caloksztalt.
Swoja droga kazdy rejestrujac sie potwierdzal regulamin. A tu co rusz sa pretensje o to czy o tamto. Jak tak zle to mozna samemu zalozyc forum i ustalic wlasne zasady a nie spedzac dnie na "cmentarzu".
Nie ważne jak ktoś kumaty to wie co miałem na mysliNie wiem, może mam 15 IQ ale możesz wytłumaczyć o co ci chodzi ???? ?
A mógłbyś jednak wytłumaczyć mniej kumatemu bo naprawdę nie wiem o co ci chodzi?Nie ważne jak ktoś kumaty to wie co miałem na mysli
Przeciez napisalem ze nie chodzi o Ciebie. Ktos kto siedzi w bukmacherce troche ten wie jakie sa zasady dzialan takich forum. I ze kazdy gra za wlasna kase i odpowiedzialnosc. I Ty to rozumiesz takze luz ale ok. 70% userow jak nie wiecej tego nie wie.Młody jesteś ivwciagniety
Znajdź posta kiedy komuś dokwzywalem za wygrane bądź przegrane
Andreev@11 BF
1:1Istanbulspor over 1.5 @3.10
Za ta hipokryzja Ranga Ci się jednak należy jak psu budaA mógłbyś jednak wytłumaczyć mniej kumatemu bo naprawdę nie wiem o co ci chodzi?
@ Może ktoś z was jest kumaty i mi powie?
Albo mam za mało IQ albo ty za dużo mefedronu, zakończmy już dyskusję bo do niczego nie prowadzi.Za ta hipokryzja Ranga Ci się jednak należy jak psu buda
Priv nie mam zablokowanego dla poklasku
to ja mogę co najwyżej pierdnac