larkspur
Użytkownik
Polamali koncertowo , @4.60 na gosci tez
PS. jak ktos wciaz nie wierzy i mysli ze pilka jest czysta hehe , nawet w tych wysokich ligach
$PORT
8:cholerniezly:over 8,5rr 3,00 w meczu Juve
Też miałem over 8.5 okradł ten frajer Pasqua z roga tam co Sandro wybijał :facepalm:8:cholerniezly:
następny gol Tottenham @2
Liverpool @1.82
i jeszcze dodam Nantes FC - Saint Etienne over 0,5 @1,5
Oficjalna strona Coppa Italia pokazuje 5, więc Rugani nie dostał.Wie ktoś? Buk rozliczył na minus a kartek było 6..
Rugani nie dostał tylko Pjanic. Nie pisałem w trakcie spotkania bo szukałem buka który oferował kartki na zawodników bo podejrzewałem że buk liczył kartkę Ruganiemu i chciałem pograć kartkę Pjanica.Oficjalna strona Coppa Italia pokazuje 5, więc Rugani nie dostał.
Wiemy że jesteś w euforii podczas zbierania hajsu ale odpuść sobie z tymi wpisami o tych ustawkach bo 3/4 typów które Ci wejdą to "ustawki" wyłapane z giełdy, która swoją drogą jest usless, równie dobrze taki głupi STS gdyby udostępnił informację o betach to też mógłbym zagrać to gdzie leży więcej kasy i napisać że ustawka i ładnie wywęszone. Nie twierdzę że sport jest czysty w 100% ale patrząc ile ty tego "wyłapujesz" to jakieś jaja, jestem pewny że jeśli gra twoja drużyna (nie obstawiona a ulubiona) i zrobią łamaka to mówisz "no no piękny comeback, takich charakternych zawodników, którzy grają do końca się szanuje, cudowny mecz"Polamali koncertowo , @4.60 na gosci tez
PS. jak ktos wciaz nie wierzy i mysli ze pilka jest czysta hehe , nawet w tych wysokich ligach
$PORT
ładny gwałt do 4expert +3,5 @ 1.73
2 mapa
Warto czasem takie typy podawac. Ktos tu wyzej podal chyba z 10 po smiesznych kursach. Ja osobiscie nie umiem korzystac z tej gieldy i jest mi to pomocne.Wiemy że jesteś w euforii podczas zbierania hajsu ale odpuść sobie z tymi wpisami o tych ustawkach bo 3/4 typów które Ci wejdą to "ustawki" wyłapane z giełdy, która swoją drogą jest usless, równie dobrze taki głupi STS gdyby udostępnił informację o betach to też mógłbym zagrać to gdzie leży więcej kasy i napisać że ustawka i ładnie wywęszone. Nie twierdzę że sport jest czysty w 100% ale patrząc ile ty tego "wyłapujesz" to jakieś jaja, jestem pewny że jeśli gra twoja drużyna (nie obstawiona a ulubiona) i zrobią łamaka to mówisz "no no piękny comeback, takich charakternych zawodników, którzy grają do końca się szanuje, cudowny mecz"
PS. Nie szukam gównoburzy ale ile tego można czytać, to tyle dziękuje za uwagę.
:sun: jeśli ktoś nie oglądał meczu warto zobaczyć skrót i akcje Barcy przy ostatnim golu kay:Barca - Sevilla powyżej 6 goli (6 goli zwrot) 1.91 lvbet
Pique w kontrze w doliczonym czasie odgrywa piętą w polu karnym Sevilli ???? ???? ????:sun: jeśli ktoś nie oglądał meczu warto zobaczyć skrót i akcje Barcy przy ostatnim golu kay:
O jeju jeju,, późno już czas spać więc nie mam już teraz czasu ani ochoty nic pisać.Wiemy że jesteś w euforii podczas zbierania hajsu ale odpuść sobie z tymi wpisami o tych ustawkach bo 3/4 typów które Ci wejdą to "ustawki" wyłapane z giełdy, która swoją drogą jest usless, równie dobrze taki głupi STS gdyby udostępnił informację o betach to też mógłbym zagrać to gdzie leży więcej kasy i napisać że ustawka i ładnie wywęszone. Nie twierdzę że sport jest czysty w 100% ale patrząc ile ty tego "wyłapujesz" to jakieś jaja, jestem pewny że jeśli gra twoja drużyna (nie obstawiona a ulubiona) i zrobią łamaka to mówisz "no no piękny comeback, takich charakternych zawodników, którzy grają do końca się szanuje, cudowny mecz"
PS. Nie szukam gównoburzy ale ile tego można czytać, to tyle dziękuje za uwagę.