holandiahapert
Użytkownik
Arzachena - Arezzo 2.50
mecz : ilość goli więcej niż 1.5
mecz : ilość goli więcej niż 1.5
Ajax @4.00
Feye vs Ajax czerwona kartka @5.75
Akurat po Szwabach płakać nie będę ???? Taką przewagę roztrwonili... I kara ????Sekunda brakło żeby pozostał remis.. :wait:
88 i znowu szansa, tym razem dla Ajaxu. Mecz marzenie dla overowcow ????Słupek Ajaxu teraz... I Feye teraz... emocje do końca będą...
5-2 kopalnia złota ten mecz ???? Tadic zjebal..... Leje w Rotterdamie i mamy 6-2, 4x brałem over w tym meczu, i złośliwie (dla mnie ok ???? ), jak pisałem "tu" to bramka padała. Jednak kto czytał to wnioski wyciągał. .. Już wystarczy mi Eredivisie dziś ????
A i tak pewnie wygra dwoma w końcówce.Kusi mnie bts w Gironie. Jak myślicie warto?Ale Bayern gra padake...
Czekam na twoje typy pod giełdę skoro jesteś taki omnibus w tym temacieza czym czekasz?
chcialem ci priva napisac, ale miales zablokowanego
w sumie co Ci tlumaczyc jak inni Ci mowia, ze nie masz zielonego pojecia o gieldzie, a Ty swoje
...... Bayern więcej rożnych do HT @ 2.0 Uni
...... Feyenord - Ajax over 11.5 rożnych @ 2.06 Uni
Utrecht gol 2,50
Oostende - Brugge powyżej 3.5 gola @1.80
uni
... już dawno pograny ten klasyczny i ten w obu połowach po kursie @ 12A i tak pewnie wygra dwoma w końcówce.Kusi mnie bts w Gironie. Jak myślicie warto?
Mam nadzieję, że w Heerenveen będzie podobnie. Kończe nadawanie. Sie ma ????88 i znowu szansa, tym razem dla Ajaxu. Mecz marzenie dla overowcow ????