Co gów...o Brugia odjeb...a ostatnio to głowa mała... ja im tam nie zaufam...Brugge x2 ht @2.01
https://ssl.ustreamix.com/embed.php?id=polsat-sportStream do Pucharu Polski w siatkę, ktoś, coś?
ja ogólnie nie ufam tej lidze ale spokojnie pograłem Bruggia już była blisko wyrównaniaCo gów...o Brugia odjeb...a ostatnio to głowa mała... ja im tam nie zaufam...
I 2-1 Ajax się pogubił, będzie goli ????Feye - Joden, no goli tu nie zabraknie, gospodarze nie powalają w tym sezonie ale na Ajax dają z siebie wszystko ???? Po kwadransie 1-1, choć goście lepiej wyglądają...
Feyenoord pokazuje, że tak:cwl:Warto atakować Ajax?
Sytuacja jest dynamiczna, bramek będzie na pewno sporo, ale kto wygra? Akcja za akcję, każdy może ????Feyenoord pokazuje, że tak:cwl:
O ile pograłem X2 na Niemców po zacnym kursie 2,25, o tyle w Norwegów nie wierzę ani trochę. Dania gra kosmos na tym turnieju, w pierwszym meczu z wikingami cały czas kontrolowali wynik. Dla mnie handi -1,5 Dania @ 1,65Jeszcze Norwegię w ręczna pogram na pewno ale muszę zobaczyć studio przed meczowe. I wtedy wrzucę czysty win lub handi.dam znac
Brugge x2 ht @2.01
OOstende - Brugge I połowa remis @3.85
uni
Może być przed chwilą prawie zlinczowali sędziego gracze Ajaxu ... Notabene ch.... sędziuje...Feye vs Ajax czerwona kartka @5.75