Tylko żeby ci nie przyszło grać na niego w nastepnej rundzie. Tak jak grałeś ostatnio przeciwko Kvitovej. Tutaj będzie analogiczniePouille zadziwia, Mareusmo robi robotę.
Czyli co. Uwazasz ze Coric ,zobaczyl ze wszyscy na niego graja i postanowil przegrac?To wynik tzw masoweczki
Próbujesz mnie uczyć? :cwl:Tylko żeby ci nie przyszło grać na niego w nastepnej rundzie. Tak jak grałeś ostatnio przeciwko Kvitovej. Tutaj będzie analogicznie
Borna mial problemy z udem od pażdziernika. Tylko ignorant mógł stawiać na niego po kursie 1.3, jeśli w ogóle można takie kursy grać to nie mam pytan do takich grajków i życzę powodzenia ????Czyli co. Uwazasz ze Coric ,zobaczyl ze wszyscy na niego graja i postanowil przegrac?
Jeśli jest inaczej, to proszę popraw. Pisałeś o tym przed meczem, czy tylko mądrzysz się po?Borna mial problemy z udem od pażdziernika. Tylko ignorant mógł stawiać na niego po kursie 1.3, jeśli w ogóle można takie kursy grać to nie mam pytan do takich grajków i życzę powodzenia ????
słuchaj gościu, póki co to ty się tutaj mądrzysz a grasz jak ostatni amator. Więc tak, będę cię uczył bo mam trochę empatii w sobie i szkoda mi pieniędzy twoich rodziców. Analityk hahaJeśli jest inaczej, to proszę popraw. Pisałeś o tym przed meczem, czy tylko mądrzysz się po?
U la la. Komuś wjechałem na ambicję. To nie jest temat do tego typu dyskusji, więc odpowiem raz.słuchaj gościu, póki co to ty się tutaj mądrzysz a grasz jak ostatni amator. Więc tak, będę cię uczył bo mam trochę empatii w sobie i szkoda mi pieniędzy twoich rodziców. Analityk haha
Z kim miałem dyskutować. Z wywodami dx2? Nie rozśmieszaj mnie. Powodzenia i zieloności w większości! ????Jeśli jest inaczej, to proszę popraw. Pisałeś o tym przed meczem, czy tylko mądrzysz się po?
Halep@ 6.5 może dużą zabiega
Czyli nie. Nie musiałeś dyskutować, ale jeśli masz takie info, to czemu nie zamieścić w dziale 2/3 zdania przed meczem? Nie pisze tego złośliwie, to może pomóc w przyszłości wielu osobom. Pozdro i również.Z kim miałem dyskutować. Z wywodami dx2? Nie rozśmieszaj mnie. Powodzenia i zieloności w większości! ????
Dobra walka SimonyHalep 2. Set @ 3,60
Halep @ 8,50
ja rzadko przegrywam chłopcze, wystarczy grac na odwrót twoje typy. Proszę, zagraj na Pouliego ????U la la. Komuś wjechałem na ambicję. To nie jest temat do tego typu dyskusji, więc odpowiem raz.
Nie wymądrzam się, po prostu zbędne jest pisanie czegoś po meczu, co mogło mieć znaczenie wcześniej, nie teraz.
Skoro twierdzisz, że jestem ostatnim amatorem, to Twoja sprawa. Tym sobie naprawiasz swoje przegrane ego.
Sądząc po ostatnim zdaniu, to maksymalnie jesteś studentem, więc wyluzuj młody. (Jeśli jesteś starszy, to się nawet nie przyznawaj)
Pozdro
Ktoś może chętny do zarejestrowana się na www.totolotek.pl ? Pytam dlatego bo zawsze byśmy byśmy buka trochę obskubaliNapisał-> Totolotek
Totolotek zaoferował mi oraz każdemu graczowi:
W celu uzyskania bonusu, należy skorzystać z jednej z naszych promocji, na przykład “Poleć Przyjaciela”. Wystarczy, że w zakładce "Moje konto" wpiszesz adres mailowy znajomego, a ten zarejestruje się w naszym serwisie przy użyciu specjalnego kodu i będzie aktywnym użytkownikiem. Za każdego poleconego znajomego możesz otrzymać 70 zł bonusu na grę!