Proste, coś na coś, zawsze daje odpowiednik w % ????Czyli 10/10 to all in? ????
no to chyba właśnie ty to pomyliłeśProste, coś na coś, zawsze daje odpowiednik w % ????
Nie mylić z podawaniem jednostki np. 1j czy 4j, gdzie jasno mamy określone 1j=150PLN np.
Kiedyś byś z tym postem wylądował w łapu-capu ale teraz pewnie i tak większość użytkowników by nie zrozumiała.Proste, coś na coś, zawsze daje odpowiednik w % ????
Nie mylić z podawaniem jednostki np. 1j czy 4j, gdzie jasno mamy określone 1j=150PLN np.
+9.5 3 kwarta AZS Koszalin @1.9
Tak?no to chyba właśnie ty to pomyliłeś
Na czysty win 1/10
na +4.5 4/10
Przecież 1/10 oznacza 1j/10j to jest oczywiste a to za ile gra to już jego sprawa chociaż pomijam jego "stawkowanie" skoro 1/10 to gra się czutke typu @5 a dla niego 1/10 to duża ale cóż.
Dobrze kombinujesz, w meczu Wilków tak się dzieje baaaaaardzo często, ale z drugiej strony LFC wychodzi baaaaaardzo ofensywnie, ja zapoluje na goleMyśle nad typem w której połowie więcej goli: 2 poł po 2,00 w meczu
Wolverhampton - Liverpool
Co sadzicie? Czy za bardzo kombinuje?
Skoro tak to jest rozumiane i to oznacza, no to dobrze, rozumiem. Druga uwaga słuszna ????Przecież 1/10 oznacza 1j/10j to jest oczywiste a to za ile gra to już jego sprawa chociaż pomijam jego "stawkowanie" skoro 1/10 to gra się czutke typu @5 a dla niego 1/10 to duża ale cóż.
źle zrozumiałeś, pisałeś o 10% a to dwa biegunySkoro tak to jest rozumiane i to oznacza, no to dobrze, rozumiem. Druga uwaga słuszna ????
http://www.dartsforwin.com/live/livescore.html?matchid=33264621CLIDajcie se juz siana
Tylu chętnych do pisania ale do Darta nikt nie zapodal statystyk
$$$$$$$$$Colchester United U23 VS Millwall U23
over 0.5 HT @2.16 Unibet
wchodze grubo bo ladowany ht pre ladne bylo
Też to zauważyłem. Tak pogramDobrze kombinujesz, w meczu Wilków tak się dzieje baaaaaardzo często, ale z drugiej strony LFC wychodzi baaaaaardzo ofensywnie, ja zapoluje na gole