Oraz Herberta @ 1,70
Ogarnął, ale już miałem deja vu, jak z 6:3* zrobiło się 6:6 w TBMarterer - Herbert
Typ: Herbert win
Kurs: 1,74 w betrally
Francuz przegrał wygranego drugiego seta, ale myślę, że mecz ogarnie
Umówione ponoć 3 sety ale to może tylko plotkaBasil 2:[email protected] rublev nie znajdzie formy
santa v tondela over 0.5 @1.83
Czyli jednak ogarnąłeś wbrew wszystkim jesli otrzymałes wskazówki. Brawo Ty . To ułatwię Ci jeszcze bardziej sytuację - może kiedyś z tego będą korzyści . Teraz musisz zakumać jakie wartości na jakie ligi chodzą normalnie żeby dostrzegać te "dziwne, nadprogramowe " ilości kasy - tego nie da się przyspieszyć Larkspur to zapewne kilka lat doświadczenia w tej dziedzinie - od razu odpuściłbym najlepsze ligi świata i zajął się niszowymi 4/5-10 angielskiej, no i obrzeża Europy - wtedy jak non stop widzisz po 5/10 tys obrotu na spotkaniach i nagle gdzieś będzie over 100 000 to aż będzie Ci na czerwono świecić , że tam jest wałek ???? Giełda nie daje 10/10 - ale typuje , że przy dobrej selekcji idzie 7/10 przy najniższym kursie 1,8 zrobić - a często tam mozna dostrzec kursy po 3-10 bo jak robić wała to konkretnie . Powodzenia - może to nie jest jeszcze stracone pokolenie ???? )))Nie jestem z tych co widzi wałek na każdym kroku, rozumiem, że to tylko sport. Różne rzeczy mogą się dziać, ale jak widzę takie coś.... w takim badziewnym meczu... to aż się nie chcę wierzyć w czystość. Dużo kasy tam wisiało na tym na giełdzie