>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
theboss 199

theboss

Użytkownik
Czyli jednak ogarnąłeś wbrew wszystkim jesli otrzymałes wskazówki. Brawo Ty . To ułatwię Ci jeszcze bardziej sytuację - może kiedyś z tego będą korzyści . Teraz musisz zakumać jakie wartości na jakie ligi chodzą normalnie żeby dostrzegać te &quot;dziwne, nadprogramowe &quot; ilości kasy - tego nie da się przyspieszyć Larkspur to zapewne kilka lat doświadczenia w tej dziedzinie - od razu odpuściłbym najlepsze ligi świata i zajął się niszowymi 4/5-10 angielskiej, no i obrzeża Europy - wtedy jak non stop widzisz po 5/10 tys obrotu na spotkaniach i nagle gdzieś będzie over 100 000 to aż będzie Ci na czerwono świecić , że tam jest wałek ???? Giełda nie daje 10/10 - ale typuje , że przy dobrej selekcji idzie 7/10 przy najniższym kursie 1,8 zrobić - a często tam mozna dostrzec kursy po 3-10 bo jak robić wała to konkretnie . Powodzenia - może to nie jest jeszcze stracone pokolenie ???? )))
Tak, a w 80% ta kasa jest na handel, leszcze patrzą, widzą taką kasę i ładują, a w tym czasie, kasa jest layowana

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Tak, a w 80% ta kasa jest na handel, leszcze patrzą, widzą taką kasę i ładują, a w tym czasie, kasa jest layowana
Dokladnie, ale lepiej byc januszem bukmacherki i udawac boga w internecie dajac zlote rady

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Co myślicie o takich zakładach jeszcze na dzisiaj? ???? Poproszę o burzę mózgów i porady ???? :yes:
1.Newcastle United - Manchester United // Man Utd win i powyżej 2.5 @2.10
2.Wolves - Crystal Palace // powyżej 2.5 @2.35
3.Bournemouth - Watford // powyżej 2.5 @1.70
4.Portimonese - Benfica // BTTS @1.70
1 jak dla mnie średnio, Newcastle z tyłu ogarnięte a z przodu kicha, 2 to podobnie underowy mecz, ale tu jest całkiem value
3 jak najbardziej, ja próbuję i 3.5
a na 4 nie mam zdania ;p
ale życzę jak najlepiej xd

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Verdasco - Berdych
Typ: over 10,5
Kurs: 3,95 w betrally
Leciutko, Fernando lubi mieć czasem odpały, może jeszcze straci podanie w pierwszym secie ;)

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
T. De Bakker wygra 1 set dokladnie 7:6 @ 2.38 ⛔ połamał sie i mial 2 breakpointy szkoda
i od razu 2 typ zeby nie spamowac
M. Redlicki wygra 1 set dokladnie 7:6 @ 2.65 ✅✅✅
2 typ wszedl, mam nadzieje ze ktos zobaczyl edycje i skorzystal z 2 typu :eek:

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Można grać drugi set verdasco Berdych gra jak ręcznik do podlogi
A ja właśnie pograłem po 1,6 set Berdycha ;)
z tego co zrozumiałem, to wał miał polegac na tym, że mecz był słaby, a nagle w parę minut padły 3 bramki, ale jedno nijak ma się do drugiego i często się tak zdarza w sporcie, że paradoksalnie słaby mecz się rozkręca dzięki jednej bramce ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom