>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dziwna sprawa.
Wczoraj mecz Chaika - Almaz i .... 14 goli.... i Chaika dostaje 11 goli na swoim lodzie.
Dziś po 1 tercji 0:0 jakby nagle wyszły dwie bardzo równe ekipy.
Jak to wszystko zalezy od dyspozycji dni.

jozzy22 710,5K

jozzy22

Użytkownik
Dziwna sprawa.
Wczoraj mecz Chaika - Almaz i .... 14 goli.... i Chaika dostaje 11 goli na swoim lodzie.
Przecież to normalna sprawa w MHL-u

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Dziwna sprawa.
Wez pod uwage ze mogły wyjść dwie różne ekipy i trenerzy daja pograć wiecej zmiennikom lub np jedna z drużyn gra typowa gre defensywną, mhl to wciaz 16,17 latkowie wiec takie mecze to normalka.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Gram dzisiaj na początek Euroligi i pięknego sylwestrowego weekendu over 41 fauli w meczu
Fenerbache - Real. Dlaczego? Mecz o numer 1 w Europie na dzień dzisiejszy, do tego Turcja, gdzie jest piekło na tych meczach. Na ostatnie 12 meczów pomiędzy tymi drużynami 10 wypełniło linię. Do tego na ostatnie 6 meczów w Turcji - 5 pokryło ten over. Dlatego patrząc czysto po statystykach, również na to, że gra numer 1 z numerem 2 w tabeli gram ten over.
Over 41 fauli Fener - Real 1.86 1xbet

K 0

kropson1988

Gość
Za chwilę rusza spotkanie Tureckiej dywizji kobiet w siatkowke Besiktas - Eczacibasi . Faworytkami oczywiscie liderki ligi przyjezdne . Ja natomiast zrobilem wglad na h2h (wiem nie ma co patrzec na to ale jednak troszke przykulo mi to uwage ) i bede skupial sie na secie dla Besikatsu . Mysle , ze handi setowe +2,5 mozna pograc i tez tak zrobie tylko jeszcze Betsafe nie wrzucil spotkania na live .
Ok jest juz przy 0:3 w pierwszym secie handi setowe na Besiktas +2,5 po @2,68 Betsafe . Mysle , ze seta moga ugrac a kurs fajny i przyjemny .
I dw Eczacibasi 3:1 @3.65 Betsafe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom