>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Dobra dzisiaj tez zaczynam dzien od siatkowki w Korei zobaczymy . Cash and Rush kontra Woori (ostatni wynik 2:3 dla Woori czyli teoretycznie dzisiaj Cashe biora ) .
Sprobujmy od klasyka pierwszy set Woori @1,94 Betsafe.

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Czy w Australii coś się dziś dzieje w ogóle? ???? Daaaaawać Panowie gole :cwl: o_O ????
Zawsze jak poproszę ich o coś na tym forum to spełniają moją prośbę ????
Czemu dziś Honda nie gra?
Melbourne w każdym meczu domowym coś strzelał, więc mam nadzieję, że dziś też coś ustrzelą ???? Dawać Panowie, goleeeeee ????

K 0

kropson1988

Gość
I mamy seta dla Woori i srednio dzisiaj czuje klasyka ale bede caly czas na wgladzie meczu .

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
cosmograf , Honda nie grał już w ostatnim meczu.
Victory - Phoenix over 1.5 @1,60 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Melbourne w każdym meczu domowym coś strzelał, więc mam nadzieję, że dziś też coś ustrzelą ???? Dawać Panowie, goleeeeee ????
Honda po kontuzji. Miał być w kadrze, a jest na trybunach dziś w Melbourne.
edit
A spróbuję przy 0-1 w 76 over 1,5 po @ 1,75 za drobne. Obojętnie mi kto strzeli ????
Długo nie czekałem, Toinvonen i 1-1, Kurto bez szans ???? ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Dziękuję Australia ???? Jeszcze tylko Woori w siatę poproszę zwycięstwo i jestem dziś spełniony i bogaty ????

K 0

kropson1988

Gość
Ciekawe czy Cashe chociaz seta ugraja bo narazie Woori miazdza ich . Albo bedzie tak ,ze ugraja seta albo beda wygrywac kilkoma punktami , a i tak Woori wezmie 3:0 . No ale sprobuje handi setowe +2,5 Cash and Rush @2.26 Betsafe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom