Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Finlandia 2 tercja 1-0 zwrot finlandia 3 tercja 2-0
2 tercja over 1,5
3 tercja over 1,5
Jak pisałem lepiej pograć z handi ,mamy 1 zwrocik i 1 wygrana
a na over 1,5 jedna w topa i jedna wygrana KoszykówkaAustralia
CANBERRA CAPITALS W - TOWNSVILLE FIRE W polowa -4.5 1.80
Dobra dzisiaj tez zaczynam dzien od siatkowki w Korei zobaczymy . Cash and Rush kontra Woori (ostatni wynik 2:3 dla Woori czyli teoretycznie dzisiaj Cashe biora ) .
Sprobujmy od klasyka pierwszy set Woori @1,94 Betsafe.
Zawsze jak poproszę ich o coś na tym forum to spełniają moją prośbę ????
Czemu dziś Honda nie gra?
Melbourne w każdym meczu domowym coś strzelał, więc mam nadzieję, że dziś też coś ustrzelą ???? Dawać Panowie, goleeeeee ????
Melbourne w każdym meczu domowym coś strzelał, więc mam nadzieję, że dziś też coś ustrzelą ???? Dawać Panowie, goleeeeee ????
Honda po kontuzji. Miał być w kadrze, a jest na trybunach dziś w Melbourne.
edit
A spróbuję przy 0-1 w 76 over 1,5 po @ 1,75 za drobne. Obojętnie mi kto strzeli ????
Długo nie czekałem, Toinvonen i 1-1, Kurto bez szans ????
Ciekawe czy Cashe chociaz seta ugraja bo narazie Woori miazdza ich . Albo bedzie tak ,ze ugraja seta albo beda wygrywac kilkoma punktami , a i tak Woori wezmie 3:0 . No ale sprobuje handi setowe +2,5 Cash and Rush @2.26 Betsafe.